E-commerce recruit · Publicerad 24 okt 2019

E-commerce Recruits framgång fortsätter och vi söker nu vår nästa stjärna till teamet i Malmö. Du ges möjligheten att ansluta till ett unikt och nischat rekryteringsföretag som på ett tydligt och attraktivt sätt kan sticka ut både hos kunder och kandidater. Vi söker dig som är resultatorienterad, som trivs i en dynamisk vardag och som brinner för möjligheten att få vara med på en stark tillväxtresa tillsammans med drivna och engagerade medarbetare. Delar du dessutom vår passion för rekrytering och e-handel?
-Då har E-commerce Recruit den perfekta tjänsten för dig!

Om E-commerce Recruit
E-commerce Recruit är ett ungt, modernt och framgångsrikt rekryteringsföretag som på kort tid etablerat sig på ett fantastiskt sätt. Som Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn har vi möjlighet att erbjuda våra kunder såväl unika som framgångsrika arbetssätt och samarbeten. Du får gärna läsa mer om oss på www.ecommercerecruit.se. eller slå oss en signal för att få veta mer om oss.

Om tjänsten
I rollen som rekryterare ansvarar du för hela rekryteringsprocessen, från kundkontakt till att presentera slutkandidater. Du drivs av att göra skillnad genom att hitta perfekta matchningar mellan rätt kandidat till rätt bolag. Du är kreativ i ditt sökande efter kandidater och är alltid redo att lägga det extra arbete som krävs för att verkligen hitta den bästa kandidaten på marknaden. I denna roll ser vi att du har arbetat ett par år med rekrytering, antingen som rekryterare eller i en roll där du löpande rekryterat inom tjänsten. Erfarenhet av e-handelsbranschen ser vi som starkt meriterande.

Arbetsuppgifterna innebär till stor del:
 • Självständigt driva fullständiga rekryteringsprocesser
 • Arbeta aktivt med search och headhunting
 • I kundmöten upprätta behovs/- samt kravprofiler
 • Författa annonser samt skapa branding och intresse kring tjänsterna
 • Hålla i intervjuer, utföra referenstagningar och författa kandidatpresentationer
 • Arbeta proaktivt på kandidatmarknaden genom kontinuerliga dialoger med intressanta e-handelsprofiler
 • Utifrån kravprofilen kartlägga möjliga sökvägar att finna matchande profiler för specifika konsult- och rekryteringsuppdrag.
 • Representera E-commerce Recruit på olika event och mässor
 • Daglig kontakt med kunder och kandidater
 • Vara starkt delaktig i vidareutvecklingen av att bygga Sveriges största nätverk av e-handelskompetenser.
 • Genom leverans och relationsbyggande skapa merförsäljning hos våra kunder och samarbetspartners
Då vi befinner oss i stark tillväxt kommer det ges möjligheter att påverka rollen samt på sikt snabbt växa inom organisationen.

Om dig
För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett högt driv, är självgående och initiativrik samt är utåtriktad till din natur. Du har en utpräglad förmåga att skapa och utveckla relationer, en förtroendeingivande och professionell approach samt ett prestigelöst och genuint intresse för människor. Du trivs i en organisation med en omväxlande arbetsmiljö där tempot tidvis är högt varpå det är viktigt att du har förmågan att prioritera din arbetsdag. Du räds inte för att knyta nya kontakter och gillar många kontaktytor. Vi lägger mer vikt vid din personlighet, kompetens och dina förmågor, än antal års erfarenhet.

Rätt kandidat tror vi har:
 • Ett driv att ständigt vilja utveckla både sig själv och verksamheten
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering eller av att rekrytera i din roll inom ett företag
 • E-handelskunskap eller erfarenhet av e-handelsbranschen som ger dig en bred förståelse för e-handelsorganisationen och dess typiska tjänster
 • Ett resultatdriv och handlingskraft som är otroligt lösningsorienterad
 • Förmåga att arbeta effektivt i såväl team som självständigt
 • Duktig på att förmedla information på ett tydligt och engagerande sätt samt generellt är bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
E-Commerce Recruit erbjuder dig
Du ansluter till ett unikt rekryteringsföretag som står inför en viktig och spännande tillväxtresa. Du kliver in i en ung och dynamisk organisation med stora ambitioner och med medarbetare som alla drivs av passion för rekrytering och e-handel. Du ges möjligheten att axla en viktig roll för såväl bolaget som våra kunder i en bransch som befinner sig i ständig tillväxt. Vi berättar gärna mer om vår unikitet och dina möjligheter i rollen vid ett eventuellt möte med oss.

Placering & start
Tjänsten är placerad på Baltzarsgatan i centrala Malmö och tillträde är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med spänning fram emot din ansökan.
#e-commercerecruit #ecommerce #e-handel #rekrytering #karriär #jobb #tillväxt #framgång
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. På denna sida hittar du lediga jobb inom e-handel och digitalt. Vill du ha hjälp med rekrytering så kan du här läsa mer om E-commerce recruit.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Visa var

Inga fler jobb från E-commerce recruit tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga