Egmont Publishing · Publicerad 2 sept

Egmont är en av nordens ledande mediakoncerner och har en modern och omfattande systemflora under ständig utveckling och förbättring. Den omfattar CMS-verktyg som EPiServer, webbshoppar, marknadssystem, appar, och flera egenutvecklade .NET-baserade system för att hantera affärssystem och prenumerationsprocessen. Vi arbetar inom mediabranschen och ligger i framkant vad gäller tekniska lösningar och system. Vi har byggt upp ett team med stor erfarenhet av systemutveckling, och behöver nu förstärka med ytterligare en kollega.

Personen som vi ser framför oss i denna roll har ett stort intresse för system- och mjukvaruutveckling och är ständigt nyfiken på att lära sig mer. Vi tror att du är systemvetare eller civilingenjör i botten med goda kunskaper inom HTML5, CSS, .NET-utveckling och C#, samt gillar webbaserade lösningar där funktion och design innebär lättanvända system för slutanvändaren. Du har förmåga att se vad som är nästa steg, och är trygg med att självständigt ta egna initiativ. Du är en lagspelare som förstår betydelsen av att jobba i grupp, men uppskattar också att få ta eget ansvar och utveckla dina uppgifter från ax till limpa. Om du ännu inte hunnit få den erfarenhet som vi ovan beskriver, kommer vi ändå gärna i kontakt med dig för att se om dina kunskaper passar hos oss och kan utvecklas i vårt mycket kompetenta gäng.

Vi erbjuder:
En tjänst där du i fräscha lokaler i Västra Hamnen i Malmö får arbeta med utvecklingen av verksamhetskritiska system. Vi kan erbjuda ett sammanhang där man får en personlig utveckling både inom tekniken och förståelse för affären. Mediabranschen är under förändring och där vill vi tekniskt vara ledande. Teamet på 6 personer arbetar i Malmö och servar den nordiska organisationen. Kanske har du några års erfarenhet från ett konsultbolag, men känner att du gärna vill påverka ett företags utveckling mer långsiktigt och vill bli med på vår resa.

Din tekniska profil:
 • God erfarenhet av utveckling inom:
  • HTML5
  • CSS
  • C#/.NET
  • MVC

Meriterande:
 • Erfarenhet av SQL Server
 • Erfarenhet av webbshoppar och verksamhetskritiska system
 • Apputveckling

Din ansökan:


I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering. Du ansöker via länken ”Sök tjänst” snarast möjligt men senast den 31 oktober 2016. Frågor kring tjänsten besvaras av Niclas Wate på 0734 -35 35 77, niclas.wate@roirekrytering.se

Välkommen med din ansökan idag!

Om oss

Egmont är en av Nordens ledande mediekoncerner med aktiviteter i 30 länder och 6 600 medarbetare och har varit verksamt i Sverige sedan 1921, då Hemmets Journal kom ut med sitt premiärnummer. I Sverige är Egmonts samlade verksamhet en koncern bland de 300 största i landet. Egmonts verksamhet i Sverige består av två delar - Egmont Publishing och Nordisk Film. Alla svenska Egmontbolag är ägda av Egmont Holding AB.

Egmont står bl. a. bakom Nordisk Film, TV 2 i Norge, biografer, tidskriftsförlag, bokförlag, läromedelsförlag, PlayStation och en rad delägda företag. Företaget ger ut fler än 700 magasin och tidskrifter bl.a. Hemmets Journal, KING, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Egmonts DNA är ”We bring stories to life” - med starkt kvalitetsinnehåll och digital innovation. Egmont är en affärsdrivande stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder SEK och som delar ut mer än 100 miljoner SEK varje år för att bidra till att barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs gärna mer om oss på www.egmont.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga