Elbogen Electric AB · Publicerad 12 okt 2020

Om tjänsten

I rollen som konstruktör på Elbogen kommer du i ett nära samarbete med projektledare, produktion, säljsupport och kunder leverera specifika kundprojekt inom Elbogens produkter. Ditt ansvarsområde kommer att vara konstruktion och design varpå du kommer ha en central position i projekten. Du kommer att tillhöra ett team med andra konstruktörer, vara placerad på Elbogens huvudkontor i Malmö och rapportera till Operations Manager.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter att vara:
  • Konstruktion av Kretsscheman för kraft, manöver och styrkekretsar i ELPROCAD
  • Framtagning av konstruktionsritningar och tekniskt underlag till produktionen
  • Teknisk support gentemot kund
  • Teknisk dokumentation
Din profil
  • Eftergymnasial ingenjörsutbildning inom relevant område eller motsvarande erfarnehet
  • Dokumenterad erfarenhet av konstruktion inom elkraft
  • Kunskaper i ELPROCAD är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du van vid att hålla en hög teknisk nivå, arbeta effektivt och med ett affärsmässigt perspektiv. Du är van och trivs med att ha många kontaktytor där du också ger service och support utifrån din kompetens inom konstruktion och elkraft. Vidare är det viktigt att du trivs med deadlines, är drivande, kreativ, har god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktör, uppdragsledare, projektledare, elkonsult, konsult, projektör, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, elkraftsanläggning, kraftentreprenad, elinstallation, energi, styr- och regler, industri, bygg, ställverk, centraler, transformator, reläskydd, stationsbyggnad, jordtag, kontrollskåp, Turn key
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar inom eldistribution och automatisering. Här finns gedigen kompetens inom försäljning, konstruktion, tillverkning och installation.
Elbogen erbjuder produkter, tjänster och service inom två olika affärsområden: 1) Entreprenad med allt från mindre el centraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. 2) Industri, där dom agerar som OEM leverantör av automations-utrustningar.
Elbogen Electric koncernen har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB, huvudkontor i Malmö och ca 100 anställda.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga