Engaging Solutions AB · Publicerad 8 nov 2019

Är du en person som drivs av sälj och att göra affärer? Sporras du av att arbeta mot utmanande mål och eget ansvar? Vi på Kind söker nu dig som vill hjälpa oss att fortsätta expandera på marknaden!

Kind är ett Malmö-baserat startup-bolag som tillhandahåller en molnbaserad kommunikations- och informationsplattform för vården. På Kind vill vi anamma vårdpersonalens kunskap och passion för att hjälpa andra genom att göra det tillgängligt för alla, var som helst och när som helst. Vi är ett team på 25 anställda och vi växer, både i Sverige och utomlands. Nu söker vi dig som vill vara med och påverka vår utveckling framåt genom att bli vår nya drivna säljare!Vad innebär din roll?
Som säljare hos oss kommer du att fokusera på att sälja vår kommunikations- och informationsplattform mot primärt den svenska marknaden. Våra kunder finns inom ett brett segment inom vården - vårdcentraler, hälsokliniker, tandläkare mfl. - inom både den offentliga som privata sektorn.

Ditt arbete kommer innebära uppsökande försäljning och kundbearbetning av framförallt nya kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen själv - från första samtal till demomöte, uppföljningsmöte och avslut. Du är del av ett härligt säljteam som varje vecka jobbar mot mål både på teamnivå och individuellt.

Det viktiga är inte hur du når dina mål, det styr du nämligen över själv, det viktiga är att du hjälper oss nå nya kunder och att vi på så sätt fortsätter att växa. Din vardag kan därför se olika ut från dag till dag och dina möten med kund kan ske personligt över en kaffe men också lika gärna över videolänk.

Vem är du?
Vi vill gärna att du har några års erfarenhet av sälj. Du får gärna ha intresse för teknik och produktutveckling, men behöver inte ha en teknisk bakgrund, att skapa affären är alltid din första prioritet. Har du tidigare jobbat med produktförsäljning eller inom Telekom är det ett plus! Då vi är ett företag med redan etablerad verksamhet i bl.a. Norden, övriga Europa och Sydamerika är det meriterande om du har mer än ett språk i din ryggsäck. Skulle du behärska portugisiska, arabiska eller tyska vore det verkligen ett plus, men även andra språkkunskaper kan passa väl in hos oss då vi fortsätter växa internationellt!

Vi erbjuder
Hos oss får du arbeta med människor som brinner för vad de gör. Vi erbjuder en avslappnad, öppen, och rolig miljö. Vi är ett startup-bolag med drivna människor som jobbar i en föränderlig miljö - hos oss får du växa och utvecklas tillsammans med ett engagerat team!

Då vi är ett litet företag är varje individ högt uppskattad och viktig för vår framgång. Oavsett om du stannar i samma roll under längre tid eller om du befinner dig i ett annat område kommer ditt arbete att göra en skillnad. Med vår teknik ger vi människor möjlighet att förbättra deras hälsa och livskvalitet. Ta chansen att bli en del av den digitala vårdrevolutionen!

Ansökan
Är du redo för ditt nästa steg? Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-11-27. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Hällefors; christoffer.hallefors@roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Affärsutvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga