Eolus Vind AB · Publicerad 14 okt

Eolus söker kreativ, nytänkande och driven affärsutvecklare inom solenergi!

Eolus är inne på en spännande tillväxtresa! Som ansvarig affärsutvecklare för vårt nya expansionsområde får du förmånen att starta upp vår satsning på solcellsområdet. Vi vill att du tar tag i detta, utvärderar våra möjligheter, presenterar en affärsplan och guidar oss på vår väg framåt. Vi tänker nytt och du vill vara en drivande kraft i den utvecklingen.

För att lyckas i rollen har du vana av att leda projekt och att skapa business, kanske från en affärsområdeschefsroll. Du har sannolikt säljerfarenhet. Du är kreativ och tänker lite annorlunda - lite bättre - lite underdog.

Du drivs av att göra bra affärer, gillar att sälja, förhandla och har stor känsla för vad som krävs för att kunna expandera i ett växande segment på marknaden med flera stora aktörer. Självklart har du ett driv och en nyfikenhet som går utanför det vanliga! Här får du vara med och göra skillnad - på riktigt! Det kräver mod, engagemang och nytänk. Det kommer att bli ett spännande äventyr!

Solkraft växer snabbt och är idag ett konkurrenskraftigt alternativ. Storleken på anläggningar varierar men gemensamt är att investeraren är engagerad i produkten, vill göra skillnad och samtidigt göra en god investering. Våra kunder kommer främst bli små- och medelstora bolag som vill installera egen produktion på fastigheter och anläggningar. Eolus är en känd aktör inom vindkraftsområdet och den styrkan önskar vi föra över också in i detta för oss nya segment. Verksamhetsområdet kommer enligt oss vara med om en kraftig tillväxtstakt och din roll blir att starta upp, etablera och leverera anläggningar till våra kunder och därefter föra verksamheten in till nästa nivå inom affärsområdet. Hur detta skall gå till arbetar du initalt fram tillsammans med Eolus operativa ledning och lägger upp en affärsplan i anslutning till marknadsförutsättingar, produktalternativ samt val av kundsegment. Vi har mycket att erbjuda dig som vill dela med sig av erfarenhet, driv och modernt ledarskap.

Redo att kavla upp ärmarna?

Då är du välkommen att söka! Har du frågor kring bolaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta vår Vice VD Marcus Landelin på telefon 0703 255778

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Johanna Isberg på 0705-843383, johanna.isberg@roirekrytering.se. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober 2017. Du ansöker via länken ”Sök tjänst”. Urvalet kommer att ske löpande då vi har som mål att hitta rätt person så snart som möjligt!

Eolus Vind AB bildades 1990 och var då den första kommersiella vindkraftsprojektören i Sverige. Affärsidén var främst att etablera och äga egna vindkraftsanläggningar för elproduktion. Den kompetens som upparbetades i företaget avseende etablering av vindkraftsanläggningar, kom dock snart att efterfrågas även av andra intressenter. Affärsidén kompletterades därför tidigt med projektering och etablering av nyckelfärdiga vindkraftsanläggningar åt kunder. Idag är projektering och etablering av nyckelfärdiga anläggningar bolagets huvudsegment. Övriga segment är elproduktion samt drift och förvaltning. Bolaget är aktiva inom Norden, USA och Baltikum.

Idag är Eolus en av Sveriges ledande vindkraftprojektörer. Eolus har medverkat vid etableringen av nära 500 av de vindkraftverk som finns i Sverige idag. De flesta har avyttrats nyckelfärdiga till kunder.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Affärsutvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga