Erichs Armatur AB · Publicerad 27 sept

Är du intresserad av att jobba med både teknik och försäljning? Lockas du av att få jobba med produkter som fyller en viktig funktion i samhället? Vi levererar elektriska ställdon för automatisering av ventiler till kraft-värmeverk, VA-verk, process-, stål- och gruvindustri. Just nu söker vi en Inside Sales Engineer till vår projekt- och säljsupportgrupp för Auma elektriska ställdon.

Huvudsakligar arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du arbetar som teknisk- och administrativ beredare av beställningar på elektriska ställdon, vilket innebär:
  • registrering av beställningar från kunder och utesäljare
  • teknisk och kommersiell granskning av inkomna order
  • beredning av order för produktion och tillverkning i vår verkstad
  • inköp hos våra utländska tillverkare
  • framtagning av ordererkännande till kund
  • leveransuppföljning
  • systemunderhåll i Jeeves
Tjänsten är på heltid med placering i Malmö (Elisedals industriområde). Du ingår i ett team om fem personer och rapporterar till vår Sales Support Manager.

Kvalifikationer och personlighet

Du har högskoleutbildningeller gymnasiekompetens vilken du kompletterat med en teknisk utbildning t.ex. YH eller KY inom el-, maskin- eller datateknik. Alternativt arbetar du eller har du nyligen arbetat som teknisk- och administrativ beredare med jämförbara produkter. Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vidare hanterar du MS Office utan svårigheter och erfarenhet av både ERP-system och CRM- system/moduler är en fördel. Ditt tekniska intresse och kunnande är A och O men vi erbjuder givetvis kvalificerad produktutbildning på våra produkter

Utmärkande för din personlighet är att du är noggrann, självgående och lösningsfokuserad. Du har ett strukturerat tillvägagångssätt och klarar av att hantera parallella projekt och uppgifter. Du är service minded, prestigelös och förstår vikten av samarbete och nyttan av att kunna täcka upp för varandra inom en avdelning. Det är också en förutsättning att du har lätt för att kommunicera och uppskattar att bygga långsiktiga relationer med både kunder, leverantörer och medarbetare.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 0705-540 504. Vi vill ha din ansökan senast den 15 september 2016. Notera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag. Du ansöker om tjänsten genom denna länk:

https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:111404/

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Erichs Armatur AB bildades 1965 och är idag ett av Sveriges ledande företag för leverans av ventiler, ställdon och servicetjänster till kraftvärmeverk, kärnkraftverk, VA-verk, process-, stål-, gruv- och kemisk industri. Erichs Armatur har huvudkontor, lager och montagelinje i Malmö och försäljningskontor i Stockholm, Västerås, Gävle och Skellefteå. Servicecenter finns i Malmö, Västervik, Borås, Stockholm och Gävle. Erichs Armatur AB marknadsför och säljer produkter från de världsledande företagsgrupperna Auma Group och Pentair Valves & Controls, tillika ägare av företaget. Erichs Armatur har 55 anställda och omsättning 130 mkr.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga