European Media Partner · Publicerad 19 okt

Om European Media Partner

European Media Partner är ledande inom content marketing i norra Europa och producerar och distribuerar crossmedia-kampanjer i den ledande dagspressen och skräddarsydda digitala plattformar.

Enkelt uttryckt jobbar vi med värdeskapande marknadsföring, content marketing, som fokuserar på kundens målgrupp. Det är det här vi är experter inom. Företaget grundades 2012 i Malmö och i dag finns vi, förutom i södra Sverige, även i Amsterdam, Oslo, Köpenhamn och Hamburg. Vi kommer såklart att växa ytterligare och öppna upp kontor i flera länder, men för att göra det behöver vi din hjälp. Det är nämligen våra mediesäljare som bygger grunden för våra expansioner och framgångar. Som du säkert redan förstått så präglas vårt företag av en stark säljkultur, möjligheter och entreprenörsanda.

Vår vision är att bli den ledande aktören på den europeiska marknaden och under 2017 öppnar vi därför ytterligare kontor i Europa. Nu söker vi en mediesäljare med projektansvar som kan, och vill, växa med oss.

Vi vet vart vi ska - vet du hur långt du vill gå?

Om rollen som säljande projektledare

I rollen som säljande projektledare ansvarar du för en temafokuserad cross media-kampanj under åtta veckor i taget. Du driver kampanjen som ett eget företag - från idé till färdig produkt. Fokus ligger på försäljning men du kommer också att agera rådgivare inom content marketing och projektledare med eget ansvar. Det är med andra ord ett varierande jobb. Telefonen blir ditt viktigaste verktyg och försäljningen sker mot företag över hela Sverige.

För att klara av det bör du vara självgående och målmedveten. Vi ställer höga krav och vet hur man når bra resultat, samtidigt som vi har väldigt kul på arbetsplatsen.

Vi söker dig som...
  • Är självsäker, självgående och prestigelös.
  • Siktar mot toppen och jobbar gärna hårt för att nå uppsatta mål och budget.
  • Jobbar självständigt med att lösa olika arbetsuppgifter och har ett strukturerat arbetssätt.
  • Är stresstålig och har en positiv energi som du gärna delar med dig av - samarbete är en förutsättning för att lyckas.
  • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av försäljning, annan relevant arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning.
Vi erbjuder...
  • Ett varierande jobb - du är säljare och projektledare samtidigt.
  • Varje år leder du flera kampanjer där du ansvarar för allt från försäljning och innehåll till slutlig produkt.
  • EMP Sales School - en gedigen säljutbildning. Du förväntas driva varje kampanj som ditt eget bolag.
  • Stor möjlighet att påverka din lön. Fast marknadsmässig lön med provision och bonus.
  • Utveckling och karriär - hos oss är möjligheterna stora och du bestämmer själv hur långt du vill nå. Det finns även möjlighet att göra en internationell karriär.
Anställningen är en heltidstjänst på vårt huvudkontor i Malmö - med provanställning på sex månader.

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med söka, allra senast den 28 september vill vi ha din ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten? Titta på den här filmen
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga