Förskoleförvaltningen · Publicerad 25 nov 2019

Som förskollärare hos oss arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du har ett särskilt ansvar för undervisningen, och arbetar med läroplanen som bas utifrån varje barns kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar. Alla förskollärare i Malmö stad har schemalagd tid (5 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor. Vi värdesätter mångfald och har ett gott samarbete inom vårt förskoleområde. Du kommer erbjudas möjligheter till ett kollegialt lärande och erfarenhetsutbyte i form av pedagogiskt nätverk. Som förskollärare ser vi att du driver och ansvarar för att alla barn får ett reellt inflytande över arbetssätt och innehåll. Tillsammans i arbetslaget utvecklar och dokumenterar ni det pedagogiska arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och ett driv att utveckla verksamheten. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi söker dig som är engagerad och positiv. Vi ser gärna att du har mod och driv att utveckla förskolans verksamhet och miljöer genom egna initiativ och kreativitet. Hos oss är det bara fantasin som sätter gränser. Vi vill att du på ett professionellt sätt tillsammans med kollegor lägger grunder för ett livslångt lärande. Du ska tillsammans med barnen arbeta medforskande och utforskande. Välkommen med din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit på tel 0771693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg Belastningsregistret.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär. I januari 2020 öppnar Tärnans förskola i Limhamns sjöstad. Förskolan består av fyra avdelningar och är belägen på 6:e våningen uppe på taket med en fantastisk utsikt ut över sundet. Förutsättningar ges genom att vi startar med en introduktionsvecka för alla medarbetare och veckan därefter påbörjas inskolningarna. Våra värdeord är delaktighet, glädje, nyfikenhet, trygghet och lustfyllt. Dessa ord ska genomsyra allt vårt arbete på våra förskolor och som vi levandegör i såväl våra miljöer som i vårt bemötande. Därför söker vi dig med hög pedagogisk kompetens som vill ge barnen den utbildningen dom enligt lag har rätt till och vill utmana och stötta varje barn i sitt lärande. Vi erbjuder en målmedveten ledningsgrupp, med nära ledarskap i form av biträdande förskolechef och förste förskollärare. Dessa är ett tillgängligt stöd för dig som medarbetare och ett bollplank för tankar och idéer, allt för att stödja din utveckling och för att utmana dig vidare i din profession. Vi kan erbjuda dig en organisation med höga ambitioner där du aktivt kan vara delaktig i att påverka och vara med i uppstarten att bygga upp och skapa barnens bästa förskola.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Förskollärare
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga