Fastighets- och gatukontoret · Publicerad Idag 16:48

Vill du arbeta på en av Sveriges snabbast växande kommun och bidra till den spännande tillväxtresan vi har framför oss? Vill du vara med och bygga för en hållbar framtid? Stadsutvecklingsavdelningen har som uppdrag att planera och bygga den hållbara staden utifrån en helhetssyn på stadsutveckling. Inom Stadsutvecklingsavdelningen ingår bl.a. fyra exploateringsenheter, där du kommer att vara placerad på Exploateringsenhet 4 som består av elva medarbetare och en enhetschef. Inom enheterna arbetar förutom ingenjörer även exploateringsingenjörer och landskapsarkitekter. Vi växer med staden och behöver därför stärka vårt team med en erfaren bro- och konstruktionsingenjör med projektledaransvar. Exploateringsenheten 4 har spännande projekt igång och ännu fler i startgroparna där du, utgör en viktig del i maskineriet. Vi planerar, utvecklar och avyttrar planlagd och byggklar mark. Planerar och bygger ut allmän platsmark i kommunala och privata utbyggnadsområden samt nybyggnation av större konstruktions- och anläggningsprojekt. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår projekteringsledning och projektledning inom framför allt bro-och konstruktionsprojekt. Samordning av interna resurser men också externa som t. ex byggherrar, arkitekter, konsulter och representanter från andra förvaltningar är en del av uppgifterna. Som projektledare företräder du projektet inför styrgrupp och beslutsfattare och du ansvarar för kvalitets-, tid- och ekonomistyrning genom hela exploateringsprocessen. Du deltar även i andra typer av projekt med din kompetens och erfarenhet. Drivs du av att vara med och påverka, utmanas och driva processer framåt? Välkommen till din framtida arbetsplats!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning såsom exempelvis konstruktionsteknik; väg- och vatten eller samhällsbyggnad eller motsvarande. Du har flera års farenhet av arbete som ingenjör och projektledare där din spetskompetens ligger inom bro- och konstruktionsuppdrag. Det är meriterande om du har arbetat inom kommunal verksamhet och/eller med stadsutveckling. För att vara framgångsrik i din roll bör du vara driven, analytisk, strategisk, ansvarstagande och målfokuserad. Du som person är strukturerad och ser lösningar där andra ser problem samt brinner för att utveckla inte bara dig själv men också dina arbetskollegor och vår verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. I din roll som projektledare har du många kontaktytor vilket kräver att du har en väldigt god förmåga att kommunicera, samarbeta och bygga upp relationer och nätverk. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder ett spännande och varierat jobb tillsammans med kreativa kollegor med många olika kompetenser inom stadsutveckling. Om du är nyfiken och modig kan du pröva nya vägar och arbetssätt för att genomföra kreativa idéer. Du får frihet att planera, organisera och styra ditt arbete på egen hand. Fastighets- och gatukontoret erbjuder ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där vi värdesätter och förstår vikten av att kommunikation är en integrerad del av verksamheten. Du kommer att få cirka 450 kollegor inom förvaltningen, personer med ett stort engagemang och samhällsintresse som brinner för att utveckla och bygga Malmö stad. Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och personliga brev. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Civilingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga