Flisby AB · Publicerad 5 maj 2021

Flisby AB är en av Sveriges ledande aktörer avseende trädgårds- och utomhusmiljöer såsom betongvaror, natursten, dekorsten, kantsten, mm med ett av marknadens bredaste produktsortiment. Nu står vi inför en kraftig tillväxtresa och behöver förstärka vår butik i Malmö med en butikschef som drivs av entreprenörskap, resultatfokus och välfungerande långvariga relationer. Hos oss blir du en del av ett genuint och familjärt företag med ett välkänt varumärke, fina produkter och trevliga kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Tjänsten som butikschef är en mycket viktig roll inom Flisby där du framför allt ansvarar för/att:
 • Resultatet i butiken
 • Den dagliga driften av vår stenbutik med tillhörande lager
 • Sälja sten till våra kunder (anläggare och privatkunder)
 • Optimera och boka frakter
 • Bearbeta och skapa nya kunder
 • Aktivt utarbeta kundplaner för ökad försäljning, lönsamhet och kundnöjdhet
 • Analysera försäljningsdata och säkerställa att informationen i vårt affärssystem är korrekt
 • Planera för optimala flöden på butikens lager
 • Packa och lasta order
 • Lossa lagerlass och hantera lager
 • Säkerställa att veckovisa inventeringar och andra obligatoriska inventeringar utförs och är korrekta
Tjänsten är på heltid med placering i vår malmöbutik (Toftanäs).
Du har tät kontakt med huvudkontoret i Flisby där försäljningschef, marknadsavdelning och ekonomiavdelning stödjer dig i ditt arbete.
Du rapporterar till vår driftschef och har personalansvar för en heltidsanställd samt säsongsanställda. Flisbys försäljning är säsongsbetonad och det krävs en större insats på sommarhalvåret. B-körkort är ett krav liksom erfarenhet av att köra truck.

Kvalifikationer och personlighet
Du har arbetat som butikschef eller avdelningschef i byggmaterialhandeln, DIY eller liknande. Alternativt har du erfarenhet som egenföretagare inom bygg- och/eller stenläggningsbranschen och vill ta en annan inriktning i karriären. Du kan arbeta i MS Office (Excel, Word) på en basnivå och är inte vara rädd för att lära dig mer.

Du har lätt för att kommunicera och uttrycker dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Utmärkande för din personlighet är att du är driven, positiv, ansvarstagande, affärsintresserad samt sälj- och resultatfokuserad. Du har lätt för att skapa och underhålla långsiktiga relationer och finner dig väl i en miljö som karaktäriseras av högt tempo och snabba beslut. Du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och ödmjuk och kan därmed ta tag i både högt och lågt för att hitta de bästa lösningarna.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson +46 70 554 05 04 eller Helena Heijmink +46 70 554 03 42, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:400630/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Flisby AB - 1966 lade vi den första grundstenen till vår kunskap inom marktäckning. Sedan dess har vi möblerat trädgårdens golv med kvalitet och kunnande och idag har vi marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer. Hos oss hittar du allt ifrån marksten och stenplattor till dekorsten och mursten. Vårt huvudkontor ligger i Flisby (Nässjö kommun) och våra butiker i Göteborg, Halmstad, Malmö, Jönköping och Flisby. Totalt är vi ca 30 anställda och 2019 omsatte vi drygt 90 MSEK. Välkommen och läs mer om oss på www.flisbyab.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga