Frontpac AB · Publicerad Igår 11:27

Rollen som Maskinförare

Är du en engagerad maskinförare med erfarenhet av att utföra arbeten med hög precision och noggrannhet? Då kan du få möjlighet att bli en viktig roll i ett växande företag. Du kommer framför allt att ansvara för den dagliga driften av våra maskiner.

Är du den vi söker?

Vi förutsätter att du är ansvarsfull och självgående. Du ska ha god samarbetsförmåga och en vilja att aktivt bidra till god stämning i gruppen.

Arbetet utförs på skiftgång och kräver att du kan jobba dag, helger, kvällar och nätter.

Truckkort och B körkort är meriterande.

Vi erbjuder en heltidstjänst på Skandinaviens ledande företag inom branschen. Vår målsättning är att vara det självklara valet för såväl anställda som kunder. Ansök idag via jobb@frontpac.se och märk din ansökan med "Maskinförare".

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi har 35 års erfarenhet av offsettryckta förpackningar och erbjuder en unik kompetens inom området. Tillsammans med vår personal och kunder utvecklar och producerar vi den bästa förpacknings- och displaylösningen.

Vi finns i Arlöv, strax utanför Malmö och är i dag cirka 150 anställda.

Vi producerar och levererar offsettryckta förpackningar till både småföretagare och till flera världskända märken inom bil, vin, spritindustrin och leksaksbranschen. Vi drivs av utmaningar och inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Hela verksamheten är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO9001 och ISO14001 och vi kan också erbjuda våra produkter FSC®-certifierade.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Frontpac AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga