Funktionsstödsförvaltningen · Publicerad 6 mars 2019

Att arbeta som arbetsterapeut eller fysioterapeut i funktionsstödsförvaltningen är ett omväxlande och självständigt arbete där du har hela Malmö stad som arbetsfält. Arbetet innebär att du gör hembesök hos patienten i hemmet eller i daglig verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra funktionsbedömningar samt att prova ut och förskriva hjälpmedel. Du planerar, genomför och utvärderar rehabiliterande insatser med utgångspunkt från din bedömning av patientens funktionsförmåga och stödbehov. Vidare arbetar du med fallprevention, dokumentation samt intygsskrivning inför ansökan om bostadsanpassning och färdtjänst. Arbetet sker i nära samarbete med andra i teamet kring patienten såsom sjuksköterska och undersköterska. Du har även externa kontakter med bland annat hjälpmedelskonsulenter, Region Skåne och privata aktörer. Dokumentation sker i journalsystemet Procapita. En viktig del i vårt arbetssätt är det ständiga lärandet och arbetet innehåller möjligheter till utveckling för dig som är ny i yrket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller legitimerad fysioterapeut. Tidigare erfarenheter av att arbeta mot målgruppen eller inom kommunal hemsjukvård är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga och är lyhörd för patienternas individuella behov. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och att du har god datorvana. Arbetet kräver både en hög grad av självständighet och en god förmåga till samarbete. Vi tillämpar flextid. Du behöver ha B-körkort. Vi påbörjar vårt urvalsarbete under ansökningstiden, vilket innebär att vi kommer att kalla till löpande intervjuer. Vänta därför inte med att inkomma med din ansökan.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga