Funktionsstödsförvaltningen · Publicerad 29 okt 2019

Att arbeta som sjuksköterska i funktionsstödsförvaltningen innebär att ansvara för omvårdnaden av patienterna, vilket betyder att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet och ansvarar också för medicinska åtgärder.

Vi arbetar teambaserat och du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal. Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, delta i nätverk med mera.

Som sjuksköterska handleder och utbildar du också medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.

Vi har gemensamma lokaler med rehab-teamet och närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov och våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Erfarenhet som sjuksköterska är ett krav, och det är meriterande om du även har arbetat med målgruppen inom våra LSS-bostäder samt personlig assistans (PK 1 och 2) och/eller kommunal hemsjukvård.

Vi vet att olika kunskaper, erfarenheter och kompetenser skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för en kreativ och utvecklande verksamhet. Det är därför meriterande om du är distriktssköterska, och du får gärna ha förskrivningsrätt för läkemedel samt inkontinens- och/eller diabeteshjälpmedel.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har god flexibilitet och förmåga att hantera oförutsedda händelser, och håller en hög och jämn servicenivå. Ditt bemötande är gott, och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller gå bredvid, erbjuder vi möjlighet till detta. Kontakta oss i så fall gärna så snart som möjligt.

B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och vi kan komma att kontakta dig även under helgfria vardagar under jul- och nyårshelgerna. Är du bortrest/ej nåbar under ansökningsperioden vänligen ange det i din ansökan.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Vill du vara med och forma framtidens sjuksköterskeorganisation inom LSS, personlig assistans och socialpsykiatri? Vi behöver dig som ser möjligheter i hinder och vill jobba med meningsfulla och stundvis komplexa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill arbeta inom våra LSS-bostäder och personlig assistans (PK 1 och 2), vilket innebär att du har ansvar för patienter inom hemsjukvård i ordinärt boende. Tillsammans med verksamheten håller vi på att utveckla vårt teambaserade arbetssätt för att ge patienterna bästa möjliga stöd.

Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö.

Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Inga fler liknande jobb tillgängliga