Funktionsstödsförvaltningen · Publicerad 31 okt 2019

I din roll som stödassistent på Dalhems gruppboende kommer du att arbeta med människor med autism, utvecklingsstörning och utmanande beteenden. Det är viktigt att berika brukarnas liv med meningsfulla aktiviteter utifrån deras behov, förmågor och intressen vilket kräver tålamod och hängivenhet. Du kommer arbeta aktivt i förändringsarbeten och ständigt arbeta lösningsfokuserat samt med individanpassad pedagogik för brukarnas bästa. Vi arbetar med tydliga strukturer i kombination med pedagogiska rutiner anpassade efter varje brukare. I dina arbetsuppgifter på gruppbostaden ingår även personlig omvårdnad, tvätt, städ, och matlagning. Du kommer, tillsammans med övrig personal, arbeta i team tillsammans med stödpedagoger och omsorgspedagog som ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten. Tjänsten innebär att du arbetar dag, kväll samt helgtjänstgöring enligt schema. Detta är ett arbete för dig som har vana av att arbeta pedagogiskt med personer med autism och/eller utvecklingsstörning, och som vill utvecklas i arbetet med brukare och bidra till en starkare verksamhet.

Kvalifikationer
Omvårdnadsutbildning eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av arbete inom LSS är meriterande. Erfarenhet av att arbeta med personer inom Pk1 (autism och utvecklingsstörning) är meriterande Erfarenhet av att jobba med utmanande beteende så som utåtagerande, självskadebeteende är meriterande. Som person bör du vara en lyhörd, självgående lagspelare med stor respekt för personlig integritet samt kunna bevara lugnet i svåra situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och körkort är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Urval kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! Dalhem är en gruppbostad med inriktning Pk1, med fem lägenheter. Här bor fem män mellan 18-60 år. Medarbetargruppen består av 36 anställda varav 8 stycken arbetar vaken natt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Underkategori
Vård & Omsorg

Inga fler liknande jobb tillgängliga