Funktionsstödsförvaltningen · Publicerad 21 dec

Hjälpmedelscentrum levererar och hämtar hjälpmedel till och från Malmöbor, våra när förråd och olika vårdboende. Vi kommer i sommar att börja köra vård sängar i egen regi och vår transportavdelning kommer då att växa. Därför ser vi ett behov av att inrätta en för oss ny tjänst som transportsamordnare.

I uppdraget kommer det ingå att planera våra transporter så att vi håller hög kvalité, når våra leveransmål, nyttjar våra resurser effektivt och inte minst värnar för en hållbar arbetsmiljö. Du följer dagligen upp hur vi har utfört vårt uppdrag.
Tillsammans med bilförarna får du möjlighet att bygga upp en flexibel, effektiv och kvalitativ transportenhet. Vi kommer till en början ha fyra lastbilar och fyra chaufförer till förfogande. Men vi ser möjligen ett ökande behov av transporter framöver.
Transportsamordnaren förväntas också vara drivande i att utveckla samarbetet med våra beställare och i vårt eget utvecklingsarbete.
Du kommer att ha kontakt med våra kunder och även ha ett stort kontaktnät inom vår egen enhet, men också inom Malmö Stad.Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du har många kontaktytor både internt och externt och är Malmö Stads ansikte utåt i mötet med brukare, är ett vänligt, professionellt och serviceinriktat bemötande ett krav. Hjälpmedelscentrum Malmö vill ge Malmöborna en förstklassig service och ett trevligt bemötande. Du behöver därför besitta en utmärkt social kompetens och ha ett varmt människohjärta.
Erfarenhet från transportplanering eller liknande arbetsuppgifter är ett krav. Tidigare ledarerfarenheter är meriterande.
Du bör vara strukturerad, analytiskt lagd och ha förmåga att förstå och skapa dig en helhetsbild, för att kunna planera och styra verksamheten därefter. Vana att arbeta i och med affärs-, produktions-, eller logistiksystem är väsentligt för tjänsten. Du förväntas vara med i utvecklingen av att bättre använda vårt verksamhetssystems funktioner gentemot transportplanering.
Du har som lägst gymnasieutbildning, gärna någon form av eftergymnasial utbildning, väldigt god datorvana och körkort B.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Vi månar om vår personal med kompetensutveckling, friskvårdbidrag, möjlighet till semesterdagsväxling och önskad tjänstgöringsgrad. Varmt välkommen med din ansökan!


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Malmö stad ansvarar, i egen regi, för hjälpmedelsförsörjningen avseende kommunala tekniska hjälpmedel till alla malmöbor över 20 år. Navet i hjälpmedelsförsörjningen är Hjälpmedelscentrum där huvudlager, serviceverkstad, rekonditioneringsavdelning, utprovningslokaler med mera finns.
Hjälpmedelscentrum ansvarar för upphandling, distribution, underhåll och service av hjälpmedel samt konsultation och utbildning av förskrivare. Hjälpmedelscentrum finns på Valdemarsro och här arbetar 30 medarbetare
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga