Grundskoleförvaltningen · Publicerad 3 dec 2019

Ängslättskolan söker dig som vill ta dig an uppdraget som biträdande rektor! Här blir du en del av en stabil ledningsgrupp med ett tydligt fokus på elevens bästa! Rektors ledarstil är klar, som chef på Ängslätt ska du arbeta för att få andra att växa. Vi samarbetar tätt och lösningsfokuserat. Just nu arbetar vi för att hålla i och vara stabila i det utvecklingsarbete som redan är gjort, samtidigt som vi ska fortsätta att utvecklas. Som biträdande rektor är du underställd rektor och verkar inom ramen för den delegation du får. Du har lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar. Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen ska präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Ditt ledarskap ska präglas av öppenhet och av en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen och gentemot våra samarbetspartners. Du ska vara drivande i att skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö för våra elever och medarbetare. Du är ambassadör och verkar för att Malmös samtliga grundskolor är attraktiva för elever och föräldrar samt att våra arbetsplatser är kända för att ge de allra bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en akademisk examen som helst ska vara med pedagogisk inriktning. Har du en påbörjad eller avslutad rektorsutbildning med dig är det ett plus. När det kommer till dina tidigare arbetslivserfarenheter ser vi det som meriterande om du varit biträdande rektor. Ett krav är dock att du har någon form av ledarerfarenhet med dig och skulle du ha kunskap kring schemaläggning och Novaschem är det toppen. För att passa som biträdande rektor på Ängslätt är det viktigt att du vill vara chef för att kunna göra skillnad för våra elever. Vi förutsätter att du har goda ledaregenskaper; att du är en tydlig pedagogisk ledare som initierar och driver skolutveckling utifrån uppställda mål. Du ska också vara en person som har förmågan att både lyssna in och vara handlingskraftig. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Ängslättskolan ligger i Bunkeflostrand och är en treparallellig F-6 skola med integrerad grundsärskola för årskurs 1-6. Här arbetar vi efter Bunkeflomodellen som innebär fysisk aktivitet på schemat varje dag, samtidigt som vi satsar på vår digitala utveckling. Vi driver utvecklingsarbete tillsammans, både i arbetslagen och med ledningen. Just nu arbetar vi bland annat med att anpassa lärmiljön i klassrummet för att varje elev ska kunna lära utifrån sina förutsättningar. Alla elever och all personal på Ängslättskolan ska känna trygghet, glädje och trivsel!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Jörgen Birch-Jensen

Inga fler liknande jobb tillgängliga