Grundskoleförvaltningen · Publicerad 6 sept 2019

Vi söker en elevassistent för uppdrag i årskurs 1-3 till Ängslättskolan!

Du kommer arbeta under skoltid i grundskolan under ledning av klasslärare. Du stöttar en elev med bland annat egenvård och pedagogiskt arbete, i samarbete med läraren som har det pedagogiska ansvaret. Du bidrar till elevens välbefinnande och möjligheter att tillgodogöra sig skolans undervisning samt medverkar till att de uppnår målen i läroplan och skollag. Du arbetar medvetet för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer
För att bli aktuell som elevassistent är det ett krav att du har en fullföljd och godkänd gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet. Om du har någon vidareutbildning såsom barnskötare, undersköterska och/eller pedagogisk utbildning eller erfarenhet av att arbeta med barn så ser vi det som meriterande. Ett krav är att du har erfarenhet från liknande arbete där olika former av omvårdnad har ingått i ditt uppdrag.

Du som söker har även ett genuint intresse för människor! Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och ser gott bemötande, respekt och samarbetsförmåga som självklarheter.

Flexibilitet, initiativförmåga och förmåga att möta nya miljöer och människor är en förutsättning för att du ska trivas och lyckas i uppdraget.

Vidare är det ett krav att du som söker talar, skriver och förstår svenska obehindrat.

Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Ängslättskolan ligger i Bunkeflostrand och är en F-6 skola. Bunkeflostrand befinner sig i en spännande expansionsfas med stor nybyggnation och inflyttning. Ängslättskolan arbetar efter Bunkeflomodellen med bl.a. fysisk aktivitet på schemat varje dag. Vi arbetar aktivt med skolans digitala utveckling och alla elever har tillgång till en egen Chromebook eller iPad. Vi är en övningsskola, som tar emot många lärarstudenter, och har ett nära samarbete med Malmö Universitet.

Vår grundsärskola som tar emot elever i åk 1-6 och är indelad i grundsärskola mot ämnen samt grundsärskola mot ämnesområde, har lokalerna integrerade med grundskolan. Som pedagog på Ängslättskolan driver du pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget under ledning av rektor/bitr rektor, vi tillvaratar och uppmärksammar varandras kompetenser och alla ska känna sig viktiga och värdefulla och därför ges du som pedagog utrymme för att verka inom din profession. Vi arbetar med att alla ska känna trygghet, glädje och trivsel.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt
Mejla Julia Holm

Inga fler liknande jobb tillgängliga