Grundskoleförvaltningen · Publicerad 10 okt 2019

Nu söker vi en grundlärare i fritidshem till Österportskolan. Tillsammans med skolans många behöriga och engagerade fritidspedagoger driver ni fritidshemsutveckling. Som grundlärare i fritidshem ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Som grundlärare i fritidshem hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer. Under tiden våra elever går i skolan samverkar du med vår skolpersonal. Det kan även bli aktuellt att du själv bedriver undervisning i ett eller flera ämnen under elevernas skolgång.

Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som grundlärare i fritidshem. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. I ditt arbete är du ansvarstagande, självständig och har förmåga att driva utvecklingsprocesser. Du samarbetar väl och är en del av skolans kollegiala lärande. Som person trivs du i en förändrande omgivning och har en hög flexibilitet. Du bidrar, tillsammans med dina kollegor, till att skapa en god arbetsmiljö på skolan. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Äntligen har du chansen att söka en tjänst på skolan mitt i stan, Österportskolan, med närhet till kultur och parker. Här går 510 elever varav ca 400 är inskrivna även på fritids. Här erbjuds du ett gott arbetsklimatet och ett trevligt kollegium med låg personalomsättning. Vi har höga förväntningar på oss själva, varandra och eleverna och erbjuder en stabil skola med god kvalitet. Vi arbetar aktivt med vårt kvalitetsarbete för att hela tiden utveckla vår verksamhet och ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas så långt som möjligt. På Österportskolan möts elever med olika bakgrunder och måluppfyllelsen är hög. Vår vision är En skola allas elever Tillsammans. Skolan har även hälsoinriktning och ett kulturellt fokus, vilket bland annat visar sig i skolans aktiva kulturgrupp. Nu söker vi förstärkning till Österportskolan. Du kommer att arbeta tillsammans med skolans trygga, stöttande och hjälpsamma grundlärare i fritidshem. Ni har ett nära samarbete gällande planeringen av det pedagogiska arbetet. Skolan präglas av ett öppet och tillåtande kliamt där allas röster blir hörda. Du erbjuds också ett nära och stöttande ledarskap från din närmaste chef. Samtidigt ges du en tydlig struktur och stort eget ansvar i ditt arbete.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Fritidspedagog
Kontakt
Mejla Camilla Granqvist

Inga fler liknande jobb tillgängliga