Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen · Publicerad 12 sept 2019

På grund av föräldraledighet så rekryterar nu förvaltningens ekonomiavdelning en verksamhetscontroller för ett ettårsvikariat. Arbetet som verksamhetscontroller är varierande och innehåller intressanta uppdrag som är direkt kopplade till våra skolor. Tjänsten är rätt för dig som vill:

- Arbeta med budget och uppföljning i nära samarbete med verksamheterna
- Utveckla verktyg och metoder för ekonomisk uppföljning
- Genomföra kvalificerade analyser och prognoser
- Agera som en konsult i ekonomiska frågor för de verksamheter och chefer som du kommer att arbeta med


Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll behöver du ha:
- En relevant högskoleutbildning inom ekonomi motsvarande minst 180hp.
- Erfarenhet av självständigt och kvalificerat ekonomiarbete.
- Mycket goda kunskaper i samt vana av att arbeta i ekonomi- och verksamhetssystem.

För att du ska trivas med ditt jobb så är det viktigt att du kan kommunicera bra i både tal och skrift, då en stor del av arbetet består av att förmedla information till din omgivning. För att arbeta med budget, analyser och liknande så krävs det att du har en god analytisk förmåga och arbetar noggrant och strukturerat.

Eftersom du kommer att arbeta i en varierande roll som innebär både självständigt arbete och samarbete med olika människor inom olika yrken, så är det viktigt att du är van vid att arbeta på båda sätt. Då en stor del av arbetet även består av konsultativt arbete i kontakt med olika verksamheter och chefer, så passar denna roll dig som har ett hjälpsamt och serviceinriktat förhållningssätt.

Vill du ges möjlighet att kombinera ditt intresse för ekonomi med intresset för utbildning och skola i denna spännande roll? Då är du varmt välkommen med din ansökan!


Tjänsten kan komma att tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Kontakt
Mejla Katarina Falk

Inga fler liknande jobb tillgängliga