HBS · Publicerad 31 mars 2021

Har du några års erfarenhet från en kvalificerad roll som Ekonom? Är du noggrann, strukturerad och van vid att driva ditt eget arbete? Vi på HBS Nordic brinner för avancerad hudvård och söker nu en medarbetare till vårt engagerade team i Malmö!

Om HBS Nordic

Vi arbetar med några av de starkaste salongsmärkena på den nordiska hudvårdsmarknaden - Exuviance, Neostrata och Heliocare. En gedigen kunskap och stor passion för hälsa och skönhet har gett oss framgång i över 20 år. Tillsammans med våra kunder tillika ambassadörer - hudvårdssalonger och estetiska kliniker - har vi som mål och mission att hjälpa människor till ett ökat välmående genom en bättre hud. Vi har drygt 40 anställda och vårt kunniga team finns utspritt över hela Norden. Vi har huvudkontor i Malmö och säljkontor i Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Vi brinner för att utveckla hudvårdsbranschen och att hjälpa så många som möjligt att hitta rätt produkter och behandlingar.

Läs mer om oss påhttps://www.hbsnordic.se/

Din nya tjänst

Som Ekonom på HBS Nordic har du och din kollega ett övergripande ansvar för företagets löpande ekonomiarbete. Du och din ekonomkollega arbetar ihop dagligen men har även nära samarbete med kontorets samtliga funktioner. Du fungerar som kontaktperson och har löpande kontakt med andra samarbetspartners, exempelvis kunder, leverantörer och myndigheter. Då vi ansvarar för den nordiska marknaden har du kontakt med externa partners i även dessa länder, framförallt Norge och Finland.

Hos oss kommer du att arbeta med:
 • Hantering och kontering av fakturor
 • Månadsbokslut och löpande bokföring för verksamhetens olika bolag
 • Fakturering
 • Sköta periodisk sammanställning varje månad
 • Stämma av mellanräkning tillsammans med kollega i Danmark
 • Skicka löneunderlag till våra externa lönekonsulter och besvara eventuella frågor omkring detta.
Du rapporterar direkt till vår VD som också utgår från huvudkontoret i Malmö. Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år med eventuell möjlighet till förlängning. Vi har möjlighet att vara flexibla med tjänstgöringsgraden, mellan 80-100 procent.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har:
 • Några års erfarenhet från en liknande roll
 • En eftergymnasial utbildning inom relevant område, t.ex. inom ekonomi
 • Goda kunskaper i Excel
 • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem och ta ut rapporter m.m.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt förståelse för de skandinaviska språken
Vi ser det som meriterande om du har:
 • Erfarenhet av att hantera norska momsrelaterade frågor
 • Arbetat i Microsoft NAV eller Microsoft Business Central
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående och som trivs med att ta stort eget ansvar. Att agera proaktivt faller sig naturligt för dig. Du visar på god struktur och integritet i ditt arbete och din servicekänsla är hög, såväl i interna som externa kontakter. I arbetet är det viktigt att du är mycket noggrann och strukturerad då en felaktig siffra kan få stora konsekvenser.

Vi erbjuder

Vi på HBS har en stor glädje och passion för hudvård och skönhet vilket genomsyrar vår framgångsrika verksamhet. Våra värdeord Personligt, Professionell och Passionerad styr allt vi gör och ligger till grund för vårt positiva arbete. Vi tillämpar självklart kollektivavtal.

Hos oss blir du en del av vår drivna och kunniga personal där vi tillsammans ser till att vi har nöjda och återkommande kunder. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Malmö och då vi är ett litet kontor sätter vi stort värde på vår förmåga att samarbeta och ha kul tillsammans. Hos oss på HBS intar du en viktig roll - det är du och dina kollegor som bygger grunden för våra fortsatta framgångar!

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdagen är 30 april. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar HBS Nordic med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se eller rekryteringskonsult Linda Billstrand på linda.billstrand@roirekrytering.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga