InRiver · Publicerad 10 sept 2021

Vill du arbeta för ett marknadsledande SaaS bolag inom PIM (Product information Management) och vara med i ett team med drivna, skickliga och framgångsrika kollegor? Bolaget är just nu i en högst expansiv fas där man har tagit sig förbi de första åren och fått organisationen på plats. Vi är redo att ta emot den ökande efterfrågan av bolagets tjänster och söker därför två Nordic Regional Sales Managers.

På InRiver lever vi efter våra värderingar och arbetar i en entreprenöriell miljö. Det betyder att vi har kul när vi växer, vi tar ansvar, vi agerar, vi förenklar, att man kan lita på oss och att vi anser att ingen individ är bättre än vad vi är tillsammans som bolag. Vi söker nu dig som vill arbeta med skarpa och talangfulla kollegor med en tjänst som verkligen gör skillnad för våra kunder. Dessutom erbjuder vi ett lukrativt ersättningspaket.

I rollen kommer du att erbjuda kunder inom framförallt E-Handel en plattform som bland annat hjälper dem att sälja fler produkter, optimera den digitala produkthyllan och hjälpa kunderna att skala upp sin verksamhet genom att hitta nya säljkanaler. Det är en smart lösning som tydligt ger kunderna värde. Du kommer att kunna vara med och forma marknaden för PIM mitt under pågående digitalisering.

Om jobbet och teamet

InRiver vill växa på rätt sätt. Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Därför kommer vi att ge dig alla förutsättningar att utveckla dina färdigheter och utvecklas i din roll. Du kommer vara en viktig del av det europeiska säljteamet med fokus på den nordiska marknaden där vi har många kunder och ser en fortsatt stor potential. Som en Nordic Regional Sales Manager kommer du att erbjuda marknaden en modern och högt efterfrågad molnbaserad tjänst inom PIM som underlättar vardagen för marknadschefer och andra intressenter på en snabbväxande marknad.

Du kommer att äga ansvaret för att driva din pipe från start till mål. Genom vårt kompetenta marknadsteam kommer du att få kvalificerade leads att jobba med. Dina prospects och kunder kommer att vara chefer på C-level och du kommer att föra dialoger med dem om deras marknadsstrategier, problem och verksamhet. Du kommer att bearbeta allt från medelstora bolag upp till Enterprisenivå. Frihet under ansvar än något vi tror på och du kommer få stöd från dina kollegor och din chef i att uppnå de mål som finns.

Dina huvudansvar:
 • Driva din egen Pipeline och erbjuda hela InRivers tjänsteutbud på den nordiska marknaden.
 • Att tillsammans med partners och genom egen försäljning bidra till InRivers fortsatta expansion
 • Att tillsammans med en dedikerad Sales Engineer ansvara för kvalitativa demos och möten med kunder och prospects.
 • Delta vid mässor och vara delaktig i att anordna marknadsevents för att nätverka och nå nya nyttiga kontakter.
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du:
 • Har erfarenhet av att med framgång sälja en SaaS lösning
 • Har sålt mot Enterprise kunder
 • Behärskar Excel
 • Behärskar Power Point
Dessutom är det meriterande att ha:
 • Erfarenhet från retailindustrin
 • Arbetat inom martech
 • Examen från Universitet eller högskola
 • Arbetat i Salesforce
Eftersom koncernspråket är engelska behöver du kunna prata och skriva obehindrat på engelska. I rollen ingår också en del resor. Vi har kontor i bland annat Malmö och Stockholm och dessa roller kan tillsättas på någon av dessa orter.

Vill du hänga med på denna spännande tillväxtresa? Tveka inte att söka redan idag genom att klicka på "Ansök nu" knappen! I denna roll samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Om du har ytterligare frågor kring tjänsten går det bra att ställa dessa till Kristian som kan nås på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
7 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga