Invici · Publicerad 13 sept

Till en av våra kunder söker vi en ekonom som skall arbeta med huvudfokus på kund- och leverantörsreskontra i en komplex och transaktionstung miljö men även med annan redovsining och processutveckling.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en ekonom till verksamheten i Malmö som jobbar främst inom hantering och återvinning av tunga massor. Som ekonom kommer du att arbeta nära verksamhete med ett huvudfokus på att arbeta med både leverantörs- och kundfaktureringarna i en komplex miljö med många transaktioner i olika projekt. Du kommer att ingå i ett tight gäng i en mindre och frammåt organisation där det händer myckett men du kommer även att ha kontakt med andra ekonomer inom koncernen. Diu j´kommer att vara delaktig i den lokala operativa ekonomifunktionen men också vara delaktig i att förbättra och effektivisera processer. Att stötta ledningspersoner inom bolaget i ekonomiska frågeställningar förekommer också.

Vem är du?

Du som person är en duktig ekonom och som gillar att arbeta med redovisning men också att du vill utvecklas och växa tillsammans med bolaget och vara med och skapa framtiden. Meriterande om du har erfarenhet från tex entreprenadverksamhet sedan tidigare eller att du kanske har arbetat inom bygg eller transport. Som person är du drivande och vill ta tag i saker och vara med att förändra och effektivisera verksamheten och var en bidragande del i att bolaget växer.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bolaget är en del av en större koncern som är inne i en expansiv fas och omsätter ca 800 mkr i dagsläget och är verksamma inom insamling och återvinning av byggavfall i Sverige.
De har verksamhet från Ystad i söder till Gävle i norr och det jobbar ca 250 personer inom koncernen.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga