Invici · Publicerad Igår 00:00

Till vår kund söker vi nu för ett interimsuppdrag en redovisningsekonom som är flexibel i sitt sätt att arbeta och gillar att arbeta med både stora och små kunder. Du har en mycket god kompetens i redovisning och du är självständig och trygg i hur det skall utföras på ett effektivt och korrekt sätt. Vi ser gärna att du har arbetat med bokslutsarbete, om inte skall du ha varit behjälplig i detta. Vidare är du ansvarsfull, strukturerad och professionell och har arbetat med allt från löpande bokföring till bokslut, rapportering och gärna också årsredovisning.

Uppdraget startar omgående och kommer att pågå under 4-5 månader och med eventuell förlängning alternativt att det övergår i en tillsvidareposition.

Beskrivning av tjänsten

Arbetsuppgifterna i uppdraget består av:
Löpande bokföring
Månadsbokslut
Årsredovisning
Rapportering
Skattedeklarationer
Momsredovisning

Vem är du?

Erfarenhetsmässigt ser vi att du har en kvalificerad redovisningsutbildning i grunden och att du praktiskt har arbetat med redovisning i ett antal år och helst i både stora och små organisationer. Som person är du prestigelös när det gäller arbetsuppgifterna och kan tänka dig att arbeta med allt från enkla rutinbetonade uppgifter till kvalificerade allt beroende av vad som krävs av dig. Vidare ser vi att du är ödmjuk och positiv som gillar jobba i team där man hjälper varandra och att är positiv med en härlig teamanda att vilja hjälpa kunderna och växa.

Vi ser att man har arbetat i de vanligast förkommande systemen på marknaden och att man överlag har en god datorvana och snabbt kan sätta sig in i olika system.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Lilja, tel nr 070-981 00 48. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV samt personliga brev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi - Inköp
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Efterfrågan på kvalificerade ekonomikonsulter är stor och vi söker dig som trivs i en roll som konsult och har en gedigen erfarenhet inom ekonomiområdet. Vi söker också dig som kanske inte varit konsult tidigare, men som är nyfiken att höra mer om rollen.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga