Islossning AB · Publicerad Igår 04:05

Motiveras du av att arbeta med en produkt där man få erbjuda det där lilla extra; att till exempel få vara med sätta lite guldkant på vardagen hos folk i både slott och koja? EuroFlorist söker nu en Product Owner till sitt kontor i Malmö

Du kommer att arbeta på ett spännande, framgångsrikt och välkänt företag som levererar tjänster och produkter till framförallt privatkunder.

För att kunna fortsätta sin framgångsresa står man nu inför ett teknikskifte. Därför kommer din förmåga att balansera kraven och drivet framåt med att säkra leverans i vardagen att vara av stor vikt.

I rollen som product owner delar du ett leveransansvar med våra "solution owners" ute på säljbolagen. Ett stort mått av proaktivitet och snabbrörlighet kommer vara avgörande för att lyckas i denna roll. Produktägarrollen kräver nytänkande och förmåga att se och värdera möjligheter för att uppnå ökad kund- och verksamhetsnytta. Kort sagt, du ska säkra att de tjänster vi utvecklar möter både kundens och verksamhetens förväntningar såväl kortsiktigt som långsiktigt.

Leveransansvaret fokuserar på måldriven utveckling och applikationsdrift med kontinuerliga snabba, skarpa, leveranser och kontinuerlig uppföljning och optimering. Arbetet innebär många kontaktytor internt, men även till viss del med externa kontakter, partners och leverantörer. Du kommer att jobba i nära samarbete med många andra kollegor inom andra delar av organisationen och ett viss resande i Europa, framförallt till vårt kontor i Centraleuropa och UK förekommer. Du kommer att ansvara för utvecklingsteamets backlog, prioriteringar och Roadmap på årsbasis.

Kvalifikationskrav
  • Flera års erfarenhet av att arbeta i en roll som produktägare (Product Owner) eller IT-projektledare, gärna från en roll i ett globalt företag.
  • Genomfört digitala uppdrag med agilt arbetssätt
  • Erfarenhet av nära samarbete med olika roller inom IT, design, marknad, CRM, försäljning, affärsutveckling, förändringsledning, kundtjänst och analys
  • Erfarenhet att driva kund- och datadriven utveckling
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Vem är du
Som person är du driven och gillar att ta ansvar. Du är lösningsorienterad och kan får saker att hända. I ditt arbete har du ett coachande, positivt och engagerat förhållningssätt. Vidare är du en utpräglad lagspelare och kan lyfta sig över kortsiktiga vinster för att säkra en större värdeskapande leverans. Utmaningar motiverar dig och du tar dig an arbetsuppgifter på ett analytiskt och strukturerat sätt.

Din Ansökan
Du söker tjänsten genom att bifoga CV och personligt brev i formuläret. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Du är dock välkommen att kontakta oss om du har frågor! Önskas ytterligare information om hur du ansöker eller nästa steg i processen vänligen kontakta Johanna Isberg, johanna@islossning.se, 0705-84 33 83.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga