Jysk · Publicerad 13 okt 2021

Sedan 1979 har JYSK expanderat från en butik till över 3 000 och över 26 500 anställda i mer än 50 länder. Vi vill inte vara någonting mindre än det första valet för både kunder och medarbetare. JYSK är en frontrunner inom retail! Läs mer om oss på vår hemsida.

Rollen

Du kommer att arbeta som HR Business Partner i Region Syd och sitter ca 2 arbetsdagar på vårt huvudkontor i Arlöv och är ute hos de olika butikerna i regionen ca 3 dagar i veckan.
Eftersom vi på JYSK gärna ser att vår personal utvecklas så jobbar du mycket med Talent Management. HR-avdelningens ansvar är att säkra de starkaste teamen och göra dem ännu starkare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • coacha och stötta chefer i att utveckla och bygga ett starkt ledarskap
  • hitta de rätta talangerna inom bolaget, rekrytera nya kollegor samt analysera behovet framåt
  • ansvar för utbildningar, feedback och uppföljning
  • employer branding och attraktion
  • arbetsmiljö, lagar och regler
  • medarbetarundersökningar
Din profil

Du har en solid HR-och/ eller retail-erfarenhet och kan genom det uppvisa goda resultat. Du behärskar engelska i både skrift och tal, är bra på Officepaketet och IT-system generellt. Du är trygg i dig själv som en driven och självständig ledare, är tydlig i ditt uttryck och har en stor genomslagskraft. Du är bra på att kommunicera och bygga relationer mellan olika funktioner och avdelningar. Samtidigt som du är bra på att bygga relationer är du också duktig och bekväm med att utmana regionens chefer för att säkra resultat. Eftersom det händer mycket på jobbet är du flexibel och förändringsbenägen, är aldrig nöjd och vill hela tiden driva framåt och utveckla verksamheten.
Du når företagets resultatmål genom ditt HR-arbete - eftersom du vet att medarbetarnöjdhet och bra resultat hänger samman. Du gillar att tävla och har en hög ambitionsnivå. Du har insikt och pondus och kan ta beslut som är besvärliga. B-körkort.

Vårt erbjudande

Hos oss får du en central roll och ett direkt inflytande på våra resultat. Vi uppmuntrar möjligheter för utveckling och ett internationellt perspektiv på din karriär. Vi har en företagskultur utöver det vanliga - den måste upplevas! Till skillnad från företagets storlek är huvudkontoret relativt litet. Du kommer att märka hur detta skapar en gemenskap och samhörighet. Du kommer även att uppleva samarbetet mellan många internationella kollegor runt om i hela JYSK-världen och ditt jobb kommer att synas!

Vill du veta mer om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Funke på asa.funke@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga