K.W. Bruun Autoimport AB · Publicerad 5 jan 2021

Älskar du affärer och motiveras av att driva en verksamhet framåt? Då kanske du är K.W. Bruuns nya Chief Development Director. Vi söker nu en sparringpartner till vår VD och vår företagsledning. I denna roll kommer du att ingå i en ledningsgrupp som drivs av hög performance och som aldrig kompromissar med resultat.

Om tjänsten
För att lyckas i positionen måste du ha stark vinnarmentalitet, snabb utförandeförmåga, skarpt analytiskt och kommersiellt tankesätt och en väl utvecklad förmåga att skära bort allt som inte är värdeskapande. Dessutom förväntar vi oss att du är en skicklig kommunikatör som skapar korrekta och professionella presentationer för strategiska möten.

I gengäld erbjuder vi dig en unik möjlighet att göra karriär i ett prestigelöst företag där fokus ligger på korta vägar från analys till utförande. Du kommer att få ett stort eget ansvar för att driva kommersiella förändringar och projekt av både strategisk och taktisk karaktär. Dessa projekt är sedan drivande för att utveckla verksamheten och stärka företagets ekonomiska resultat.

Din uppgift blir även att arbeta som sparringpartner för vår VD och företagsledning, samt att genomföra affärskritiska managementprojekt. Du kommer avlasta och supportera vår VD i "long term business" och i arbetet med strategiska planer.

Vi tror att du är en viljestark person som inte räds diskussioner. När du kommer in i positionen och framgångsrikt kan utföra de uppgifter du är tilldelad, kommer du att kunna göra ditt jobb med större och större självständighet och ansvar. Det innebär bland annat att du hjälper till att identifiera möjligheter för att optimera resultat och verksamhet, ta ansvar för dessa möjligheter och sedan prova dem i praktiken.

Om dig
Vi vill gärna att du har en magisterexamen och minst 5 års yrkeserfarenhet, gärna inom management consulting. Du är van att arbeta nära företagets beslutsfattare och med uppgifter av strategisk karaktär, och du motiveras av att vara i "centrum" där beslut tas och åtgärder genomförs. Du är en do'er som inte slutar förrän du är helt i mål med dina projekt och du drivs av en stark vinnarinstinkt.
Du är pragmatisk och har en förmåga att strukturera ditt arbete, även om arbetstakten är hög. Det är ett krav att du har starka IT-kunskaper, att du behärskar engelska samt att du är både språkligt skicklig och engagerande i svenska, i så väl tal som skrift.

Vi erbjuder
Anställningen sker i vårt svenska företag K.W. Bruun Autoimport AB på Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö, där du kommer att arbeta i en öppen och modern kontorsmiljö. Du blir en del av en mycket dynamisk och framgångsrik verksamhet, präglad av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling.

Om tjänsten
På K.W. Bruun kommer du till en arbetsplats som har en genuin affärs- och säljkultur, teamandan är stark och tillsammans driver vi verksamheten framåt. Tjänsten är placerad i Malmö på vårt fräscha kontor i Hyllie.

Intresserad?
Vi ber dig att skicka in din ansökan och CV så snart som möjligt via länken. Vi går igenom urvalet löpande. Vi ser gärna att tjänsten tillsätts omgående, men vi väntar gärna på den rätta.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
K.W. Bruun är en del av Interdan som är ett anrikt importörsbolag med nästan 100 års erfarenhet. I Sverige importerar vi Peugeot, Citroën, DS och Opel. K.W. Bruun Autoimport är ett spännande företag som ständigt växer och utvecklas. Vår affärsmodell bygger på att vi följer marknaden och anpassar vårt arbete och strategier utefter den.
Detta innebär att vi arbetar mycket flexibelt, snabbt och agilt vilket är egenskaper vi söker hos de som arbetar hos oss.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från K.W. Bruun Autoimport AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga