K.W. Bruun Automotive AB · Publicerad 25 nov 2021

Kontorsadministratör till vår B2B avdelning

Till K.W. Bruun Autoimport söker vi nu en Administratör till vår B2B avdelning och vi letar efter dig som vill bli en del av ett företag som ständigt följer marknaden och arbetar snabbt, agilt och flexibelt. K.w. Bruun Autoimport som är en del av K.W. Bruun & Coär en dansk familjeägd och välkonsoliderad koncern - med en årlig omsättning på ca. 12 miljarder.

Tjänstens ansvarsområden
Du kommer att arbeta med en rad olika delar i vår företagsaffär.
Dels ansvara för att våra företagsupphandlingar inkommer i rätt tid och korrekt ifyllda.
Tät dialog med våra leverantörer gällande statistik samt information.
Vi har ett talangprogram med våra återförsäljare där du blir spindeln i nätet med tät dialog så väl mot deltagare som återförsäljare och konsulter.
Stötta våra kundansvariga administrativt.

Kvalifikationer och krav
Denna tjänst kräver att du som person är noggrann, detaljmedveten och är mån om att nå uppsatta mål samt hålla deadlines. Vi förväntar oss att du arbetar systematiskt, metodiskt och är ansvarstagande. Eftersom vi är ett företag som arbetar snabbt, flexibelt och agilt är detta något vi även kräver av våra medarbetare. I perioder kan arbetsbelastningen variera, det är därför viktigt att du i ditt arbetssätt är duktig på att planera och organisera så att tiden disponeras på rätt sätt.
  • Dokumenterat goda Excelkunskaper och övriga Office program.
  • Vana av att arbeta med administrationsflöden/-processer
  • Erfarenhet av att ha arbetat i affärssystem
  • Gärna erfarenhet av offentliga upphandlingar
  • Erfarenhet av företagsförsäljning och arbetat i en säljande organisation
  • Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet
Vi erbjuder
  • En spännande arbetsmiljö som ständigt utvecklas
  • En plats i ett härligt team som samarbetar och stöttar varandra
  • Stor möjlighet att utvecklas såväl internt som personligt
  • Många personalaktiviteter kopplade till våra värdeord och målsättning att ta hand om vår personal
Anställningen sker i vårt svenska företag K.W. Bruun Autoimport AB i Malmö där du kommer att arbeta i en öppen och modern kontorsmiljö. Du blir en del av en mycket dynamisk och framgångsrik verksamhet, präglad av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling.
På K.W. Bruun kommer du till en arbetsplats som har en genuin affärs- och säljkultur, teamandan är stark och tillsammans driver vi verksamheten framåt.

Om företaget

K.W. Bruun är en del av Interdan som är ett anrikt importörsbolag med nästan 100 års erfarenhet. I Sverige importerar vi Peugeot, Citroën, DS och Opel. K.W. Bruun Autoimport är ett spännande företag som ständigt växer och utvecklas. Vår affärsmodell bygger på att vi följer marknaden och anpassar vårt arbete och strategier utefter. Detta innebär att vi arbetar mycket flexibelt, snabbt och agilt vilket är egenskaper vi söker hos de som arbetar hos oss.

Intresserad?

Vi ber dig att skicka in din ansökan och CV så snart som möjligt via länken. Vi går igenom urvalet löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga