KB Components · Publicerad 16 sept

Det går bra för oss och vi kan erbjuda en intressant tjänst i ett växande företag med internationell verksamhet.

Rollen
Du kommer att tillhöra ett dynamiskt och erfaret team som arbetar i projektform med både strategiska och operativa frågor. Tjänstens arbetsområde är omväxlande med såväl interna som externa kontakter för att finna rätt lösningar för formverktyg och fixturer för avancerade plastprodukter.

För att utvecklas och trivas hos oss är du en person med stor egen drivkraft och en förmåga att göra det där lilla extra. Du är spindeln i nätet mellan företaget och kunden så du gillar att lösa problem och själv finna möjligheter i frågeställningar.

Profil
Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning med inriktning på teknik eller konstruktion, alternativt en gymnasieutbildning inom verkstadsteknik där du senare byggt på din erfarenhet. Du skall ha erfarenhet och förståelse för inköpsprocesser.
Meriterande är ett par års erfarenhet av arbete inom verktygskonstruktion och tillverkning i plastmaterial samt dokumenterad erfarenhet av arbete i 3D

Personliga egenskaper
Som person är du kreativ, lyhörd och framåtriktad. Att arbeta systematiskt och stundtals under tidspress är faktorer du hanterar. Då arbetet ofta sker i projektform fungerar du utmärkt både som delprojektledare och som projektdeltagare.
Du kommunicerar på ett rakt, tydligt och enkelt sätt samt har förmågan att samarbeta med människor på olika nivåer i organisationen. Du är också bra på att hålla deadlines samtidigt som du bibehåller hög kvalitet i ditt arbete.

Placering är i Örkelljunga och du rapporterar till företagets Tekniska chef.

Rekryteringsprocessen sker löpande och vi ser gärna din ansökan snarast, dock senast 15/10.

Ansökan
För att ansöka klicka på ”Sök tjänst” och ladda upp dina ansökningsdokument, gärna i PDF-format. Vi tillämpar löpande urval så ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 12:e oktober. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Lennart Seger, Teknisk chef, via telefon 0435-56193
För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Personalansvarig Johanna Henriksson, tel 0435-56124.

KB Components omsätter ca 700 MSEK och har en lång tradition inom utveckling och produktion av tekniskt avancerade plastkomponenter. Med kvalitet som vårt främsta ledord leder vi utvecklingen inom plastindustrin där vår vision är att vara världsledande avseende tekniskt avancerade polymera produkter för krävande industriella applikationer. Vårt kundsegment finner du inom både lätta fordon, tunga fordon, möbelindustri, medicinteknik och övrig industri. Utveckling, produktion och försäljning sker i någon av våra anläggningar i Anderstorp, Örkelljunga, Kaunas i Litauen, Puebla i Mexico eller Wuxi i Kina.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga