KGK · Publicerad 18 nov 2020

KG Knutsson AB söker nu en Produktchef för verktyg till Kamasa Tools

Vi behöver en driven Produktchef, är det du?
Vi söker dig som har hög kompetens inom handverktyg och som gillar att ha kul på jobbet.

KGK är ett familjeägt företag där vi lever efter våra värdeord; öppna, kunniga och pålitliga i allt vi gör. Är det värderingar som stämmer in på dig, då tycker vi du ska söka jobbet som Produktchef för verktyg till Kamasa Tools.

Kamasa Tools är vårt egna verktygsvarumärke och tjänsten är placerad i Malmö. Här finns många trevliga och glada kollegor som gillar att tillsammans ha kul på jobbet.

Kamasa Tools är en stark aktör på verktygsmarknaden.
Vi jobbar ständigt med att utveckla våra produkter, därför måste du som söker ha ett gediget intresse för affärsutveckling tillsammans med teamet. Ett visst antal resor förekommer också i form av konferenser, mässor och andra kundrelaterade aktiviteter. Du rapporterar till vår Affärsenhetschef för Kamasa Tools.

Rollen som Produktchef innefattar ett brett område med en mängd varierande arbetsuppgifter, de flesta i IT miljö. Du ansvarar för den långsiktigt lönsamma affären tillsammans med teamet vilket innebär att du bland annat kommer att:
  • ha kontakt med internationella leverantörer och tillverkare
  • ansvara för att vi har rätt sortiment till rätt pris
  • ansvara för system- och artikelvård
Din profil
För att lyckas i rollen är det ett krav att du har produkt- och branscherfarenhet inom verktyg.

Som person är du mycket entusiastisk, drivande och resultatorienterad. Du utför ditt arbete noggrant, ansvarsfullt och är mån om att leverera.

Eftersom rollen innefattar många kontaktytor är du också en social person som är bekväm i olika miljöer och situationer. Du är en lagspelare samtidigt som du på egen hand driver ditt arbete framåt. Vidare har du mycket god datavana samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Sist men inte minst delar du självklart vårt intresse för verktygsbranschen.

Ansök idag!
Din ansökan vill vi ha snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 15 december. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Molina AEC Kamasa Tools på tel. 08-623 37 68 eller Carin Frånberg HR-Manager på tel. 08-92 30 22.

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare
Placeringsort: Malmö

För mer information om KGK, besök oss på www.kgk.se
Välkommen med din ansökan!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KG Knutsson AB

KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt sortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga