Knowit Experience Syd AB · Publicerad 20 mars

Knowit Experience växer och behöver stötta upp med en sylvass Digital Analyst i Malmö. Har du svart bälte i Google Analytics, brinner för webb och har ett sinne för affärer? Sök idag, vi är redo för din nästa utmaning!

Arbetsuppgifter

Som Digital Analyst hos Knowit Experience blir du en del av ett fantastiskt team som brinner för att skapa marknadsledande digitala lösningar för våra kunder. Du får en möjlighet att arbeta med och vidareutveckla vår Performance-affär i Syd, där du arbetar nära kunder, utvecklingsteam samt Digital Analysts i Göteborg och Stockholm. Hos oss blir du en nyckelspelare som kommer att ansvara för Analytics-biten i samtliga projekt, där du är en avgörande resurs för att förbättra vår leverans. Som Digital Analyst ansvarar du för att konsultera våra kunder kring KPI:er, sätta upp och implementera lösningar, analysera statistik och utifrån denna lämna rekommendationer till kunder för vidare samarbete. Du arbetar brett mot olika typer av kunder och kontaktpersoner, något som gör din vardag både omväxlande och utmanande! Hos Knowit får du möjligheten att vara en del av hela processen, där du stöttar vid försäljning till nykund, vidareutvecklar våra befintliga kunder, samt är en avgörande del i utvecklingen av vårt övergripande Performance-erbjudande i Malmö.

Låter det fantastiskt? Då är det dags för dig att anta utmaningen hos Knowit Experience!

Utbildning/ erfarenhet

Vi söker dig som brinner för både webb och Performance, som älskar att utmana och utmanas - och framförallt vill vara en del av att hålla både oss och våra kunder i framkant!
Du har såklart full koll på Google Analytics och Heatmaps, förstår SEO och Adwords som ingen annan, samt har förmågan att konsultera våra kunder i hur och varför Performance är en nyckelfaktor gällande digitala lösningar. Det är mycket meriterande om du har fler Analytics-verktyg i bagaget, exv. Adobe Marketing Cloud, Site Catalyst eller liknande.

Din erfarenhet inom Analytics ger dig god förmåga att hantera kunddialoger och att vara en förtroendeingivande konsultativ part. Du har både en god teknisk förståelse och en hög kommunikationsförmåga. Vi arbetar brett mot många olika typer av kunder, vilket ställer krav på din förmåga att möta olika typer av kontaktpersoner. Det är också viktigt att du behärskar både svenska och engelska på hög nivå i tal och skrift.

Är du en affärsmässig analytiker som älskar det digitala? Vill du vara med och utveckla vår Performance-affär? Varmt välkommen med din ansökan, vi är redo att utmana och utmanas!

Förmåner

Vi erbjuder dig att jobba i ett engagerat och drivet gäng som bär på stor passion och entusiasm. Vi både stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, växa och skapa din framtid hos oss. Vi jobbar med både internationella börskoncerner och mindre lokala aktörer. Allt arbete sker i tätt samarbete med såväl kunder som våra egna duktiga gränssnitts- och backend-utvecklare med bas på vårt kontor på Stortorget i Malmö.

Tillträde: Omgående, enligt ök.
Omfattning: 100 %
Anställningsform: Bemanning i 6 månader, därefter anställning hos Knowit.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemanalytiker
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga