Knowit Experience Syd AB · Publicerad Igår 00:00

Vi söker dig som har ett stort intresse för webb och som brinner för frontend-utveckling med inriktning på angularjs/node.js! Vi på Knowit är en av de största helhetsbyråerna i Skandinavien inom design och digital kommunikation. Vi skapar digitala lösningar som möter användarnas behov och samtidigt skapar nytta för våra kunder. I Skåne växer vi så det knakar och nu behöver vi utöka vårt utvecklingsteam för att möta våra kunders behov!

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Knowit kommer du att arbeta med webbutveckling i diverse olika projekt, både hos kund och inhouse hos Knowit Experience Syd. Du ingår i ett tvärfunktionellt utvecklingsteam där du arbetar nära andra utvecklare, projektledare och designers. Detta ger dig stora möjligheter till utveckling, samtidigt som det ställer stora krav på samarbets- och kommunikationsförmåga.

Hos Knowit arbetar du både med förvaltningsprojekt och med nyprojekt. Uppdragen kan handla om allt från mindre justeringar till stora nyleveranser med projekt på 6000 timmar. Hos Knowit är din vardag omväxlande och passar dig som trivs med att arbeta med stort ansvar och utrymme. I den dynamiska miljön kan du både fördjupa dig inom din specialisering, men även testa på andra områden som du är intresserad av.

Knowit erbjuder en kreativ miljö med hög i tak där kunskapsutveckling sätts i första rummet. Genom samarbete, tvärfunktionella team och öppen dialog skapar man förutsättningar för en bred kunskapsdelning.

Utbildning/erfarenhet

Är du vår nya stjärna inom utveckling med inriktning mot frontend angularjs/node.js?
  • Självfallet har du goda kunskaper inom frontend angularjs/node.js och vill gärna fortsätta utvecklas inom området. Du har i alla fall 2-3 års befintlig erfarenhet inom området.
  • Du har ett genuint intresse för webbutveckling och vill gärna fortsätta med att fördjupa dig inom området!
  • Du har grundläggande kunskaper gällande SQL
  • Du har grundläggande kunskaper inom HTML/CSS
  • Du har även erfarenhet på grundläggande nivå av versionshanteringsverktyg som exv. Git.
  • Det är ett stort plus om du har en övergripande teknisk förståelse för de olika leden i skapandeprocessen och därmed kan arbeta även utifrån ett högre perspektiv.
Förmåner

Vi erbjuder dig att jobba i ett engagerat och drivet gäng som bär på stor passion och entusiasm. Vi både stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, växa och skapa din framtid hos oss. Vi jobbar med både internationella börskoncerner och mindre lokala aktörer. Allt arbete sker i tätt samarbete med såväl kunder som våra egna duktiga gränssnitts- och backend-utvecklare med bas på vårt kontor på Stortorget i Malmö.

Som medarbetare på Knowit blir du en del av 1 900 erfarna specialister. Våra verksamheter finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Ryssland, Tyskland och Estland.

Tillträde: Enligt avtal
Omfattning: 100 %
Anställningsform: Bemanning i 6 månader, därefter anställning hos Knowit.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga