Konfidentiell · Publicerad 22 jan

Arbetsuppgifter

I rollen som Arkitektchef kommer du att leda ett team med 12 stycken arkitekter. Du kommer dels att leda dem i deras dagliga arbete samt ha det fulla personalansvaret för hela teamet. Vid sidan om ditt chefskap kommer du också arbeta som arkitekt i projekt och bidra till leveransen för teamet. Teamet består av både verksamhetsarkitekter och lösningsarkitekter och projekten som ni involveras i kan vara allt från stora verksamhetslösningar för globala företag till mindre innovationsprojekt. Du kommer också vara ansvarig för rekrytering, kompetensutveckling och coachning för teamet.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för arkitektur och vill fortsätta arbeta med det samtidigt som du vill bredda detta genom att också arbeta med ledarskap. Du kommer ha möjlighet att arbeta med många olika typer av projekt och du finner motivation i variation. Du förväntas ha erfarenhet av implementation av avancerad arkitektur för att i diskussion med kunder kunna ta fram de bästa lösningarna för just dem samtidigt som du kan utmana och coacha dina teammedlemmar i deras arbete.

Kompetenskrav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst 5 års erfarenhet av roller som lösningsarkitekt eller verksamhetsarkitekt
  • Meriterande med erfarenhet av chefskap
  • Förståelse inom svenska och engelska i tal och skrift
Personlig profil

Som person är du social, framåt och kommunikativ. Du drivs både av att utveckla och coacha andra samt utveckla affärer. Då du arbetar i kundleveranser är det viktigt att du har lätt för att inta ett kundfokus i ditt arbete för att hitta bästa lösningen för just dem. Vidare är egenskaper som struktur, engagemang, kommunikativ och att du har en känsla för kvalitet viktiga egenskaper. Du är också resultatinriktad och triggas av att hitta nya lösningar och att leverera över förväntan.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Centralt beläget kontor i Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Solution Architect, Enterprise Architect, Verksamhetsarkitekt, lösningsarkitekt, Architect, IT, teamchef, team manager, ledarskap, Malmö, Lund, Helsingborg, rekrytering, tillsvidare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Företaget är ett av de största konsultföretagen med verksamhet över hela världen. Med starkt innovationsdriv får de ständigt förtroendet att arbeta med att implementera de senaste tekniska lösningarna för de största företagen. Du kommer att utgå från företagets kontor i Malmö och få möjlighet att leda ett seniort och kunnigt team samtidigt som du arbetar med olika uppdrag utifrån dina intressen och kompetenser.

På detta företag får du arbeta med det största kunderna, i spännande och omväxlande roller vilket ger dig möjligheter att utvecklas både personligen och professionellt. Genom nationella och globala kompetensnätverk kan du fördjupa dig vidare inom ditt intresseområde, utbyta internationella erfarenheter och växa i din kompetens. Du arbetar tillsammans med nyfikna och engagerade kollegor och är en del av ett stöttande företag som tycker om att ha roligt ihop.
+ Läs mer om företaget