Konfidentiell · Publicerad 23 feb 2021

Arbetsuppgifter

Som frontendutvecklare kommer du arbeta tekniskt drivande i varierande projekt inom webbutveckling. Projekten är omfattande, långsiktiga och innovativa och du får en möjlighet att arbeta med välkända kunder. Du kommer supportera och stötta dina teamkollegor samt vara med i arkitekturen och designa lösningar gentemot kund. Du arbetar med ny teknik och fokus ligger bland annat på att utveckla, modifiera och vidareutveckla kunders gränssnitt för att skapa högkvalitativa användar- och webbupplevelser. Du kommer ingå i ett frontend team där möjlighet att diskutera nya tekniska lösningar och bidrar med dina idéer för att utveckla såväl vårt eget team som våra lösningar finns.

Kompetenskrav
  • Goda kunskaper i Javascript, HTML och CSS
  • Kunskap inom ramverk och tekniker som Angular, React, Node.js, Backbone.js, Bootstrap, Gulp, SASS eller TypeScript
  • Erfarenhet av utveckling inom Cloud (Google GCP eller Azure eller AWS)
Personlig profil

Som person är du social, framåt och kommunikativ. Du har ett driv att utvecklas, är nyfiken på nya tekniker, tar gärna initiativ och trivs med att arbeta i team samt dela med dig av din kunskap. Du har en känsla för kvalitet är resultatinriktad och triggas av att hitta nya lösningar och att leverera över förväntan.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Centralt beläget kontor i Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Frontend, Javascript, HTML, CSS, Angular, React, NodeJS, Backbone.sj, Bootstrap, Gulp, SASS, TypeScript, Software, programmerare, utvecklare, mjukvaruutvecklare, utvecklare, Developer, Git, Malmö, Lund, Helsingborg, rekrytering, tillsvidare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Företaget är ett av de största konsultföretagen med verksamhet över hela världen. Med starkt innovationsdriv får de ständigt förtroendet att arbeta med att implementera de senaste tekniska lösningarna för de största företagen.

På detta företag får du arbeta med det största kunderna, i spännande och omväxlande roller vilket ger dig möjligheter att utvecklas både personligen och professionellt. Genom utbildningar, certifieringar och globala kompetensnätverk kan du fördjupa dig vidare inom ditt intresseområde, utbyta internationella erfarenheter eller växa in i en helt ny roll. Du arbetar tillsammans med nyfikna och engagerade kollegor och ingår i ett stöttande team som tycker om att ha roligt ihop.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga