Konfidentiell · Publicerad 7 sept 2020

EMPLOID söker IT-supporttekniker för att stärka upp behov hos vår kunds servicedesk!

Om tjänsten

Som konsult inom IT-support kommer du att arbeta på ett välkänt IT-företag i Malmö. Fokus ligger på problemlösning där du i kontakt med kunder löser ärenden av varierande karaktär och svårighetsgrad samtidigt som du ger dem service av högsta kvalitet. Du kommer omges av hjälpsamma och samarbetsvilliga medarbetare där alla strävar efter samma sak - att skapa goda kundrelationer och ge service av världsklass.

Företaget i fråga är mån om att du som ny medarbetare har rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten. Därför kommer du, oavsett din bakgrund och erfarenhet, att få en gedigen introduktion och upplärning i början av din anställning.

Arbetsuppgifter

Som IT-supporttekniker kommer du att arbeta med 1st line support där du många gånger är kundernas första kontakt med IT. Du kommer arbeta med telefonen som främsta redskap och kommer hjälpa kunder med allt från att självständigt felsöka såväl hårdvara som mjukvara samt hitta lösningar på tekniska problem till att registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem. Arbetet innefattar även installationer av applikationer och program samt hantering av beställningar.

Din profil

Vi välkomnar sökande som har något års erfarenhet av 1st line support samt dig som precis avslutat dina gymnasiestudier. I den här rekryteringen väger din personlighet tyngre än din erfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen är det av stor vikt att du är serviceminded och har förmågan att lösa problem. Du är flexibel i ditt arbetssätt, har lätt för att samarbeta och uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska. Har du gymnasial utbildning inom IT/teknik ses det som en fördel.

Har du även erfarenhet inom något av följande områden ses det som meriterande:
  • Active Directory
  • ITIL
  • Skrivare och skrivarhantering
  • Outlook & Exchange
  • Citrix
  • Nätverk, VPN & mobilt bredband
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: 1st line support, helpdesk, IT-support, Kundtjänst, Active Directory, ITIL, Citrix, Microsoft Exchange,
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 okt 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga