Konfidentiell · Publicerad 27 sept 2021

Om tjänsten

I din roll som Logistikkoordinator kommer du att vara ansvarig för utleveranser och bokning av transporter med speditörer/skeppningsagenter såväl inom EU som utanför. Du kommer att vara ansvarig för skeppnings- och tulldokument samt fakturering till kunden.

I din roll kommer du arbeta med;
  • Utleveranser och fakturering till kund
  • Ansvarig för Import/Export samt skeppnings- och tulldokument i samband med utleveranser
  • Utreda transportförseningar och skador
  • Förbättringar, uppföljning och kontroll av fraktkostnader
  • Underhåll av kundregister i ERP systemet
Tjänsten är en hyrrekrytering där du kommer att vara anställd av EMPLOID och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund med goda chanser till överrekrytering. EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se.

Om dig
  • Högskoleutbildning inom supply chain och logistik men även mångårig relevant arbetslivserfarenhet kan väga upp avsaknad av högskoleutbildning
  • Erfarenhet från logistikadministration och planering
  • Erfarenhet av att arbetat med Skeppnings- och tull dokument
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska och engelska
Din arbetsmetodik genomsyras av en hög grad av noggrannhet och du har lätt för att sätta dig in i detaljer. Du har förmågan att följa etablerade processer och instruktioner där det krävs ett metodiskt och strukturerat arbetssätt. Du är således kvalitetsmedveten och har god förståelse för att ditt arbete behöver utföras effektivt för att kunna möta fastställda deadlines. Dessutom är du flexibel och har förståelse för att saker och ting kan ske inom logistik som kan påverka din planering. Tjänsten innebär såväl självständigt arbete som samarbete med intern personal vilket ställer krav på en hög grad av självständighet samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorsarbetstider

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Logistik, transport, Logistikkoordinator, Dispatcher, logistikadministratör, planering, logistikplanerare, Malmö, Lund, Helsingborg
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett välmående företag som är verksamma inom läkemedelsbranschen. Just nu befinner de sig i en tillväxtfas och utökar sina team inom Dispatch & Storage. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga