Konfidentiell · Publicerad 13 apr 2019

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker en Projektledare för logistikutveckling till ett konsultuppdrag hos vår kund med placering i Malmö alternativt Landskrona. Uppdraget löper på 6 månader. För rätt person finns stor möjlighet att erbjudas tillsvidareanställning.

ValueOne arbetar med uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management - inköp och logistik och ser en stark tillväxt samt efterfrågan inom området. Som konsult hos ValueOne får du möjlighet till fortbildning, professionell utveckling och får ingå ett team med gedigen kompetens och mångårig arbetslivserfarenhet.

Ansvar
Projektleda olika verksamhetsutvecklande initiativ inom logistikfunktionen. Bland annat avseende etablering av nya produktionsenheter och distributionscenter på såväl nationell som internationell nivå. Du rapporterar till chef för funktionen Logistik.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår:
  • Leda hela eller delar av såväl nationella som internationella projekt och utvecklingsinitiativ inom funktionen för Supply Chain Mangement
  • Självständigt och i samverkan med såväl interna som externa intressenter identifiera, leda och utföra initiativ som syftar till att optimera varuflödet på såväl kort som lång sikt
  • Utföra omvärldsbevakning och benchmarking för att identifiera och testa nya logistikutvecklande idéer
  • Kontinuerligt utmana, inspirera och coacha hela organisationen för att nå varaktiga förändring och förbättringar inom funktionen för Supply Chain som stödjer företagets övergripande affärsmål
Din Profil
Vi söker dig som vill vara med på vår kunds tillväxtresa och utveckla funktionen för Supply Chain Management. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från en position som Verksamhetsutvecklare eller Projektledare på ett större svenskt tillverkande företag verksamt på en internationell arena. Du har en akademisk examen med inriktning mot Supply Chain Management kompletterat med en förståelse för olika moderna projektledningsmetoder.

Som person är du driven och trivs i en föränderlig omgivning där alla funktioner är under utveckling. Du är kommunikativ och en trygg presentatör som baserar dina beslut på fakta och välunderbyggda grunder. Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 30 april 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: inköp, projektinköp, purchase, oil, oljeindustrin, upphandlingar, gas, processindustrin,

logistik upphandling inköp strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga