Konfidentiell · Publicerad Idag 09:53

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Var med på en spännande tillväxtresa med ett högaktuellt varumärke! Vi söker en Senior projektledare och specialist på logistikutveckling med internationell erfarenhet till vår kund, ett företag i livsmedelsbranschen som befinner sig i en kraftig expansionsfas. Tjänsten är placerad i Landskrona och Malmö och är inledningsvis ett konsultuppdrag som kommer att övergå till en tillsvidareanställning.

ValueOne arbetar med uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management - inköp och logistik och ser en stark tillväxt samt efterfrågan inom området. Som konsult hos ValueOne får du möjlighet till fortbildning, professionell utveckling och får ingå ett team med gedigen kompetens och mångårig arbetslivserfarenhet.

Ansvar
Som Senior projektledare ska du projektleda olika verksamhetsutvecklande initiativ inom logistikfunktionen. Stort fokus initialt ligger på att projektleda etablering av logistikflöden via nya distributionscenter och produktionsenheter på såväl nationell som internationell nivå. Du rapporterar till chefen för funktionen Logistik.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår:
  • Leda hela eller delar av såväl nationella som internationella projekt och utvecklingsinitiativ inom funktionen för Supply Chain Management
  • Projektleda logistiklösningar för etablering av nya produktionsenheter och distributionscenter på såväl nationell som internationell nivå.
  • Självständigt och i samverkan med såväl interna som externa intressenter identifiera, leda och utföra initiativ som syftar till att optimera varuflödet på såväl kort som lång sikt
  • Utföra omvärldsbevakning och benchmarking för att identifiera och testa nya logistikutvecklande idéer
  • Kontinuerligt utmana, inspirera och coacha hela organisationen för att nå varaktig förändring och förbättringar inom funktionen för Supply Chain som stödjer företagets övergripande affärsmål
Din profil
Vi söker dig som vill vara med på vår kunds tillväxtresa och utveckla funktionen för Supply Chain Management internationellt. Du har minst 5-10 års arbetslivserfarenhet från en position som verksamhetsutvecklare eller projektledare på ett större svenskt tillverkande företag verksamt på en internationell arena. Du har en gedigen erfarenhet av logistikutveckling (FMCG) på internationell nivå, innefattande etablering av globala logistikflöden inklusive samt upprättande av distributionscenter och 3PL-lösningar. Du har en akademisk examen med inriktning mot Supply Chain Management kompletterat med kunskap och/eller utbildning inom moderna projektledningsmetoder och Lean.

Som person är du driven och trivs i en föränderlig omgivning där alla funktioner är under utveckling. Du är kommunikativ och en trygg presentatör som baserar dina beslut på fakta och välunderbyggda grunder. Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 25 juni 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: logistik logistikutveckling 3PL projektledning tillverkande industri upphandling logistiker verksamhetsutveckling varuflöde inköp supply chain management omvärldsbevakning benchmarking produktionsenheter distributionscenter upphandling avtal FMCG Lean
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga