Konfidentiell · Publicerad 5 feb 2020

Arbetsuppgifter:
  • Chefskap över ett team om 20 utvecklare, techleads och arkitekter inom olika erfarenhetsnivåer
  • Nära samarbete med försäljning, leverans och andra utvecklingsteam
  • Resursplanering, rekrytering och personalaktiviteter
  • Arbeta operativt med utveckling, techlead eller arkitektur beroende på din erfarenhet- och kompetensbakgrund
Kompetenskrav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Minst 5 års erfarenhet av frontendutveckling och erfarenhet av roller techlead, arkitekt eller team manager
  • Mycket god kunskap inom JavaScript och kunskap inom ett eller flera av ramverken React, Angular, Vue eller Node
  • Kunskaper inom Google Cloud, AWS eller Azure
  • Förståelse inom svenska och engelska i tal och skrift
Personlig profil

Som person är du social, framåt och kommunikativ. Du drivs både av att utveckla och coacha andra samt utveckla affärer. Då du arbetar i kundleveranser är det viktigt att du har lätt för att inta ett kundfokus i ditt arbete för att hitta bästa lösningen för just dem. Vidare är egenskaper som struktur, engagemang, kommunikativ och att du har en känsla för kvalitet viktiga egenskaper. Du är också resultatinriktad och triggas av att hitta nya lösningar och att leverera över förväntan.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Centralt beläget kontor i Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Software, Frontend, Team Manager, Team Leader, Javascript, React, Angular, Vue, Azure, AWS, Google Cloud, chef, Mjukvaruutveckling, Malmö, Helsingborg, Lund, rekrytering,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På detta företag kommer du arbeta med det största kunderna, i spännande och omväxlande roller vilket ger dig möjligheter att utvecklas både personligen och professionellt. Genom nationella och globala nätverk kan du fördjupa dig vidare inom ditt intresseområde, utbyta internationella erfarenheter och växa i din kompetens. Du arbetar tillsammans med nyfikna och engagerade kollegor och är en del av ett stöttande företag som tycker om att ha roligt ihop. Tjänsten är på heltid, och placeringsorten är Malmö! Företagets namn delar vi tyvärr inte med oss i det här skedet, men vi kan säga bättre utvecklingsmöjligheter är svårhittat!

Om rollen

Du kommer sitta i en ledande position, med personalansvar för ett team om cirka 20 personer på ett stort internationellt företag! Du kommer också arbeta med affärsutveckling, samarbete med säljorganisationen och andra strategiska organisationsfunktioner. Det är viktigt att du är en person som inte vill släppa tekniken då du ibland kommer ha rollen som techlead eller senior utvecklare i projekt.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för utveckling och vill fortsätta arbeta med det samtidigt som du vill bredda detta genom att också arbeta med ledarskap. Du kommer ha möjlighet att arbeta med många olika typer av projekt och du finner motivation i variation. Du förväntas med hjälp av din erfarenhet föra diskussioner med kunder kunna ta fram de bästa lösningarna för just dem samtidigt som du kan utmana och coacha dina teammedlemmar i deras arbete.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga