Lets deal · Publicerad 14 juli 2020

Let's deal är ständigt på väg framåt!

Vi vill erbjuda fler och bättre deals och för att kunna göra det krävs skickliga säljare och det är just där du kommer in.

Vi söker nu en ny säljare som bemästrar Malmö som ingen annan och som har en stor ambition att erbjuda Malmös invånare det bästa stan har att erbjuda.

I rollen som Account Manager ansvarar du för att bearbeta och utveckla partners inom bland annat restaurang, skönhet och upplevelser. Ditt primära fokus kommer vara nykund men i rollen ingår även att utveckla en befintlig mindre portfölj.

Du hanterar hela säljprocessen från att hitta leads till avslut och eventuell support. Du ska leverera mot en budget och aktivitetsförväntan.

För att lyckas i rollen tror vi att du är positiv och driven, du arbetar såklart resultatinriktat och med stort engagemang för att nå uppsatta mål.

Du är orädd, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt med frihet under ansvar.

För att du ska lyckas uppnå bästa möjliga resultat krävs det att du är strukturerad och har ett gott sinne för planering och prioritering. Du föredrar att arbeta mot tydliga mål tillsammans i team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi har som krav att du jobbat med försäljning från tidigare och ser gärna att du har erfarenhet av B2B men inget måste, vi lägger stor vikt på att hitta rätt person mer än rätt bakgrund.

Vi ser gärna att du även har körkort men detta är mer nice än need.

Du rapporterar till Teamleader i Malmö men då vårt huvudkontor finns i Göteborg kan du räkna med minst en övernattning där per månad

Vi är redo, är du?!

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Letsdeal.se was launched in March 2010 and is currently the leading dealsite in the Nordic region. We offer unbeatable offers for products, travels, restaurants, cafés, beauty, events, etc. Nearly two million members in Sweden and Norway are reached daily through our channels. Currently, we are about 80 employees in Sweden and Norway. The company culture is one of our major success factors where our values are Teamwork, Dynamic, Passion and Result. Behind the company is Schibsted Media Group and a bunch of talented entrepreneurs. More about Let's deal, www.letsdeal.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga