MKB Fastighets AB · Publicerad 30 nov

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision "Hem för var och en" och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

Presentation

Poolia söker nu för rekrytering till MKB Fastighets AB en erfaren HR-/lönekoordinator. Tjänsten är på heltid och startdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Du får arbeta i ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med inriktning mot lön, pension, förmåner och rekrytering. Du kommer att arbeta nära verksamheten och skapa nytta och mervärden för chefer och medarbetare. Vi sitter i moderna och fräscha lokaler i centrala Malmö.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds en kvalificerad, varierande och utvecklande befattning. Tjänsten innebär många kontakter och ger goda förutsättningar för din fortsatta utveckling inom löne- och HR-området.

De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:
  • Ansvarig för lönesystem samt backup för löneadministratör.
  • Administration av pensioner och försäkringar.
  • Samordna lönerevision och lönekartläggning.
  • Medverka vid utvecklingsprojekt inom lön och HR.
  • Samordna rekryteringsprocesser.
Du rapporterar till HR chefen och ingår i ett team med 3 medarbetare och vara placerad på MKBs kontor vid Triangeln i Malmö.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av löneadministration. Du har också tidigare erfarenhet av HR och arbete med pensioner och försäkringar.

Du har troligen utbildning från YH/KY eller högskola/universitet alternativt att du har fått motsvarande kunskap genom dina tidigare jobb.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från kommun, landsting eller stat och/eller kunskap om kollektivavtalen AB, HÖK17 eller ÖLA16

Du har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av ett modernt lönesystem, gärna Visma/Agda Lön. Tidigare erfarenhet av rekrytering och/eller projektarbete är värdefullt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga