MMC · Publicerad 3 juli

MMC skall expandera och söker nu en Area Sales Manager till södra Sverige

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager kommer du att utveckla återförsäljarnätverket i din region, vilket innebär att etablera nya återförsäljare, utveckla existerande återförsäljare samt eventuellt avveckla och ersätta återförsäljare vid behov. Du kommer även att genomföra marknadsföringsaktiviteter lokalt och tillsammans med vår CMO utveckla och bedriva marknadsföring gentemot återförsäljare och slutkund enligt marknadsplan. Du kommer vara ett av MMC's ansikten utåt på mässor, öppet hus och återförsäljarmöten. Du kommer att ansvara för att budget i din region och tillsammans med återförsäljare kommer du att arbeta med försäljnings- samt fordonsinköpsplanering.

Utbildning och Erfarenhet

För att lyckas i rollen som Area Sales Manager behöver du vara en förtroendeingivande relationsskapare med en hög servicekänsla och ha analytisk förmåga.
Du är tävlingsinriktad, målmedveten, självständig och är van vid att driva dina egna processer framåt samtidigt som du är en god lagspelare. Du har tidigare erfarenhet av sälj och marknadsföring samt erfarenhet av ekonomi och budgethantering.

Malmö Mopedbilcenter

Malmö Mopedbilcenter är ett familjeägt aktiebolag som specialiserat sig inom import & distribution av motorfordon. Sedan grundandet 2005 har MMC etablerat sig som en ledande aktör i branschen och är idag svensk generalagent för Europas största tillverkare av mopedbilar AIXAM-MEGA.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga