Malmö Stad Projekt · Publicerad 18 nov 2021

Arbetsuppgifter

Till enheten för verksamhetsnära stöd söker vi nu två nya kollegor.

Vi söker en medarbetare som gillar när det händer mycket! Vård och omsorg präglas av högt tempo som bland annat innebär samverkan, överläggningar, möten och arbetsrättsliga ärenden. Vi söker dig som gillar vård- och omsorgsfrågor och vill vara en hjälpande hand till verksamheterna. Du behöver också vara lyhörd och kunna anpassa ditt arbete efter olika förutsättningar.

Som verksamhetsnära konsult stödjer du cirka 10 -30 chefer (beroende på uppdrag). Du kommer att vara en strategisk partner i alla HR-processer. I jobbet ingår också att vara en ”hands on doer”, vilket innebär allt från att skriva protokoll och hålla i ihop samverkansgruppen till att delta på rehabmöten och i arbetsrättsliga utredningar.

Vi är ett dedikerat team som stödjer en organisation som befinner sig i en utvecklande fas. Vi välkomnar driv, framåtanda och nya idéer som kan bidra till att utveckla våra arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett stort engagemang och intresse för våra verksamheter. Din bakgrund innefattar en relevant akademisk utbildning i kombination med dokumenterad arbetslivserfarenhet med koppling till HR-arbetet.

Du drivs av stor nyfikenhet och har ett intresse för människor och samhällsutveckling. Detta resulterar i att du är skicklig på att kommunicera, kan lyssna och läsa av situationer och sammanhang. Du har känsla för god service och är väl förtrogen med relationer.

Med ett strukturerat arbetssätt som karaktäriseras av handlingskraft, integritet och ett kommunikativt förhållningssätt, fattar du kloka beslut som kan bidra till att utveckla vårt arbetssätt och metoder.

Om arbetsplatsen

HR-avdelningen består av femtiotalet medarbetare organiserade på tre enheter. Vi arbetar såväl administrativt, operativt och strategiskt som verksamhetsnära och ämnesinriktat.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval därför välkomnar vi din ansökan redan idag!

Övrigt

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga