Malmö Stad · Publicerad Igår 00:00

Malmö är en stad med vilja, mod och mänsklig värme, där det är lätt att känna sig hemma. En stad i ständig rörelse. Att jobba på Malmö stad innebär att man har en aktiv och drivande roll i att skapa en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Där alla får utrymme att stärkas, växa och växa upp. Vi gör det med respekt, engagemang och stor uppfinningsrikedom. Här är inget omöjligt.

Ett Malmö där man hellre är ute än inne. Det är visionen som vi på gatukontoret vill uppnå. Med kreativitet, lyhördhet och helhetsperspektiv ska vi skapa så bra förutsättningar för det goda stadslivet att alla vill vara ute och umgås i parker och på torg, på cykelstråk och vid havet. På gatukontoret är vi ca 250 medarbetare med en stor mångfald av kompetenser och tillsammans arbetar vi med uppdraget att utveckla, förverkliga och förvalta stadens stadsmiljöer och trafiksystem. Vi har en organisation som ska stödja ett processinriktat arbetssätt. Våra fyra avdelningar speglar de fyra stegen i vårt arbete med att utveckla Malmös utemiljöer Planera, Genomföra, Förvalta och Stadsliv.

Hos oss på gatukontoret får du chansen att skapa Malmö bortom morgondagen. Vi satsar mer än 4 miljarder extra de närmaste 15 åren på att bygga en modern och hållbar stad och vill gärna ha med dig på resan. Just nu söker vi ett 20-tal nya medarbetar som vill göra skillnad. Låt oss skapa det nya tillsammans.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna syftar till att behålla och utveckla Malmös identitet som en grön stad, "Parkernas stad".

Du kommer att arbeta med utvecklingsfrågor med huvudinriktning på förvaltning av träd, trädens funktion, vitaliseringar, sambandet parkplanering/parkförvaltning och dagvatten. Du blir den sammanhållande länken inom och utanför gatukontoret i strategiska frågor, utveckling av trädbestånd, användandet och utveckling av träddatabasen, sjukdomsbilder mm. Du kommer också att arbeta med biologisk mångfald i parkmiljöer, klimatanpassning och material- och metodutveckling.
Du kommer att ansvara för att leda Gatukontorets trädgrupp och sitter med i kontorets naturvårdsgrupp.

Genom att deltaga i olika utvecklings- och forskningsprojekt kommer du att bidra till att stärka Malmö stads kompetens inom de "gröna miljöerna".

Du kommer att placeras på enheten för drift- och underhållsutveckling på vår Förvaltaavdelning. Enheten ansvarar bl a för utveckling och förbättringar av material och metoder för en effektiv och miljövänlig verksamhet. Långsiktig underhållsplanering, program och strategier, utredningsuppdrag samt vinterväghållning ingår också i enhetens ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från universitet, högskola eller annan utbildning som kan anses vara relevant för framgång i tjänsten. Du har dokumenterad kunskap och erfarenhet av planering och förvaltning av träd i urban miljö. Du har även bred erfarenhet inriktad mot de "gröna miljöerna", naturvård och dagvattenfrågor.

Din svenska är flytande du besitter en god förmåga att formulera dig väl i både tal och skrift.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du har en naturlig fallenhet för att kommunicera och samarbeta med andra. Du tror på att teamet är starkare än individen, samt du får ofta feedback på din förmåga att anpassa dig efter både situation och person. Du har en genuin social ådra och du vill bidra till utveckling och förändring. Kopplat till detta arbetar du strukturerat och beskrivs ofta som organiserad och kvalitetsmedveten. Sist men inte minst är du trygg i att fatta beslut, tar initiativ och driven i din strävan framåt där du ser möjligheter istället för problem.

Annat som värderas högt är om du redan har ett kontaktnät inom forskning, andra institutioner, städer och kommuner inom och utom Sverige.

Övrigt

Anställningens omfattning: 100 %
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt
Antal platser:1

Ansökan
Ansök senast 2017-06-16

Övrigt
Urval och intervjuer kan komma att ske löpnade under ansökningstiden. Dock ej under julledigheten t.o.m. 8/1 2018.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Arkitekt
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga