Malmö stad Fastighets- o gatukontoret · Publicerad 15 mars

Som utvecklingssekreterare ansvara du för att utveckla, driva och koordinera avdelningens arbete med verksamhetsstyrning och målarbete. Det innebär planering, uppföljning och analys i nära samarbete med avdelningsledningen men också i samverkan med kollegor på avdelningen. Du kommer vara en av avdelningens två representanter i det förvaltningsövergripande Forum för verksamhetsstyrning. Forumet är en avdelningsgemensam arbetsgrupp med uppdrag att samordna och följa upp fastighets- och gatukontorets verksamhets- och målarbete. I rollen som utvecklingssekreterare ingår även att vid behov bistå avdelningen i olika utrednings- och utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med samhällsvetenskaplig inriktning motsvarande minst kandidatnivå, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att framgångsrikt ta sig an denna roll så ser vi att du har flera års erfarenhet av att ha arbetat med verksamhetsstyrning och målarbete och det är meriterande om du har arbetet inom en politiskt styrd organisation. Det är också meriterande om du har arbetat i stadsbyggnadsprocessen, från detaljplaneskedet till genomförandet. I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du har en naturlig fallenhet för att kommunicera och samarbeta med andra. Du arbetar strukturerat och beskrivs som organiserad och kvalitetsmedveten. Sist men inte minst är du trygg i att fatta beslut, tar initiativ och agerar med självförtroende.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med flexibilitet och trygghet genom kollektivavtal. Vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Våra värderingar bygger på människors lika värde. Vi har också förmåner som flexibel arbetstid, friskvårdbidrag, möjlighet till semesterväxling, jobbmobil, dator m.m. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi söker en utvecklingssekreterare till stadsutvecklingsavdelningen på fastighets- och gatukontoret. Tillsammans med drygt 110 kollegor på avdelningen kommer du vara med och planera och bygga den hållbara staden. Vi tar ett helhetsgrepp för att utveckla en attraktiv, trygg och hållbar stad både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Vi verkar för en helhetssyn på stadsutveckling, stadsmiljö och gröna värden, och vi bygger en stad. Tjänsten som utvecklingssekreterare finns på enheten för verksamhetsstöd. Här finns idag 20 kunniga och kreativa kollegor med varierad kompetens och arbetsuppgifter som tillsammans har som uppgift att stötta och utveckla avdelningen inom en mängd olika områden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Sekreterare