Malmö stad Grundskoleförvaltningen · Publicerad 14 mars

Du kommer att arbeta på vårt fritidshem samt samverka i skolan under dagtid. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla fritidshemmets verksamhet för att möta och utveckla varje elev utifrån ett heldagslärande. I din roll som fritidspedagog hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Som fritidspedagog hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer.

Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem alternativt en fritidspedagogsexamen. Du brinner för att få varje elev att lyckas och du använder en bred pedagogisk och didaktisk kompetens. Som person är du lugn och lägger stor vikt vid att bygga goda relationer. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och leder och driver dig själv i ditt uppdrag. Vi ser också att du är nyfiken och utvecklingsbenägen. Meriterande är om du har erfarenhet av genrepedagogik, kollaborativt lärande samt aktiva klassrum och rörelse i skolan. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår skola till varje elevs bästa Rosenholmsskolan. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Rosenholmsskolan är den lilla skolan i den stora staden. Det är en en-parallellig F-3-skola med 10 anställda belägen i Hindby. På skolan känner vi alla varandra och vi lägger stor vikt vid goda relationer. Tillsammans med fritidshemmet på Augustenborgsskolan träffas vi varje vecka för att utveckla undervisningen på fritidshemmet genom kollegialt lärande. Detta leds av våra processledare och vår förste fritidspedagog. Vi arbetar efter vår vision; Här lär vi tillsammans i en trygg miljö. Alla vill och alla kan. Efter lång och trogen tjänst kommer Rolf att gå i pension och vi hoppas att du är vår nya kollega!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Kontakt
Mejla Ulrika Prössel Eriksson