Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad Idag 00:00

Vi söker dig som vill arbeta extra som timavlönad vikarie hos oss. Vi erbjuder dig ett flexibelt och omväxlande arbete där du som timavlönad själv anger vilka dagar och tider du har möjlighet till arbete. Möjligheterna till arbete styrs av verksamheternas behov och kan skifta över tid.

Som timavlönad vikarie arbetar du med att ersätta vid korttidsfrånvaro. Det innebär att du ska kunna arbeta med kort varsel, och arbeta allt från någon dag till kortare vikariat, de dagar du gjort dig tillgänglig för arbete. Vi har drygt 100 olika sektioner och kan därför erbjuda dig många olika möjligheter och uppdrag i din roll som timavlönad vikarie.

Inom våra verksamheter hemtjänst, vårdboende, demensboende eller korttidsboende är du med och hjälper människor som behöver stöd och hjälp. Det kan handla om människor med fysiska funktionshinder till följd av ålder, sjukdom eller en olycka, men också om kognitiva funktionsnedsättningar som demens och minnesproblematik.

I uppdraget ingår att hjälpa och stödja brukaren med omvårdnadsinsatser utifrån brukarens individuella behov och önskemål. I detta ingår bland annat personlig omvårdnad, matlagning, städning, inköp och tvätt. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring brukaren samt ha kontakt med brukarens anhöriga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och samarbetsförmåga är självklart. Flexibilitet och förmåga att möta nya miljöer och nya människor är en förutsättning för uppdraget. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. I yrket förekommer ensamarbete vilket dessutom ställer krav på initiativförmåga.
Det är meriterande om du är utbildad eller utbildar dig till omvårdnadsyrke, t ex undersköterska, sjuksköterska eller likvärdigt.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.
Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!
Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Vi i på Bemanningsenheten samordnar vikarier och timavlönade som arbetar inom Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering, verksamheter med närmre 10 000 brukare.
Våra verksamheter är i behov av vikarier eller extra förstärkning och vi söker därför flera medarbetare som vill arbeta extra hos oss, gärna kvällar, helger och under sommaren. Kanske vill du kombinera dina studier med extraarbete eller så passar det ditt liv just nu att arbeta när behov finns. Vi söker dig med stort intresse och engagemang för målgruppen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 juli 2019
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
200
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt
Mejla Bemanningsenheten

Inga fler liknande jobb tillgängliga