Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 21 feb

Som arbetsterapeut och fysioterapeut arbetar du med att skapa förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt efter sjukhus- eller korttidsvistelsen.

Tillsammans med dina kollegor planerar ni för hemtagning vilket kan innebära digitalplanering, personliga möten på sjukhus/ korttidsboende eller telefon/ Skypeplaneringar. Samverkan med interna och externa verksamheter är dagligt förekommande.

Vi erbjuder stimulerande arbete där du träffar patienter med många olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer.

Du och ditt team utgår ifrån era ljusa och trevliga lokaler på Agnesfridsvägen 2: https://goo.gl/maps/wDPiBAMc6zv
Det finns gratis parkering och goda förbindelser för kollektivtrafiken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut, gärna med några års erfarenhet av yrket.

För att trivas i rollen behöver du ha förmågan att enkelt förhålla dig till ändrade omständigheter i arbetet och ha ett lösningsfokuserat och serviceinriktat förhållningssätt. Då arbetet innefattar en stor del kommunikation och dokumentation är det krav på att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift och har datorvana.

Om du inte har möjlighet att komma till Malmö för en intervju, går det bra att ha en första intervju via Skype.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!

Myndighetsavdelningen i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är en relativt ny avdelning. I september organiserades avdelningen i tre nya enheter varav en ansvarar för samverkan och planering vid utskrivning från slutenvården samt uppföljning av korttidsbeslut.

Enheten består av tre sektioner med tvärprofessionella team innefattande biståndshandläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/ sjukgymnaster och assistent. Professionerna i teamet beslutar utifrån sina uppdrag om behov av bistånd enligt Socialtjänstlagen (SoL) och insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Vi söker nu arbetsterapeuter och fysioterapeuter till sommarvikariat.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 apr
Anställning
Säsongsjobb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt
Mejla Alexandra Oyarzo