Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 20 mars 2019

Som omsorgspersonal på en dagverksamhet stöttar man den som behöver och föreslår och leder olika typer av aktiviteter. Vanliga exempel på aktiviteter är sällskapsspel, högläsning, frågesport, handarbete, gymnastik och bakning.

Kvalifikationer
*18 år fyllda.
*Du behöver inte ha utbildning inom området, men det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete med människor, t ex omvårdnad, pedagogik eller likvärdigt.
*Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
*Intresserad av människor, lyhörd för den andres behov och uppskattar ett utåtriktat arbete med en mångfald av möten.
*Du är ansvarstagande och har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och samarbetsförmåga är självklart.
*Kreativitet och en vilja att hålla i diverse aktiviteter.

Vi läser och hanterar alla ansökningar löpande. Vi kontaktar dig per telefon eller mail. Om du har frågor så ber vi dig att i första hand att maila vår epost nedan. Vi besvarar dig så snart vi kan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vi tar inte emot ansökningar via e-post eller post. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Nu söker vi sommarvikarier till dagverksamheterna i Malmö stad för 2019. Vi erbjuder såväl timvikariat under vår & höst, som längre vikariat under sommarperioden.

Dagverksamheter är ofta särskilt inriktat för den som drabbats av demenssjukdom men det finns även dagverksamheter för andra målgrupper. Vår förhoppning är att brukaren ska kunna bevara sina förmågor genom att delta i vardagsaktiviteter, få social stimulans samt uppleva lustfyllda aktiviteter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 juli 2019
Anställning
Säsongsjobb
Omfattning
Heltid, Deltid
Antal Tjänster
10
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt
Mejla Bemanningsenheten

Inga fler liknande jobb tillgängliga