Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 14 mars

Sektion SoL Söderkulla 1-2 korttid består av två vårdavdelningar med 23 vårdplatser totalt, samt 29 medarbetare. Din roll som sektionschef är en varierande tjänst fylld med intressanta uppdrag och spännande utmaningar. Du är första linjens chef med ansvar för såväl personal, arbetsmiljö som sektionens budget och resultat. I uppdraget ingår att planera, organisera och utifrån uppsatta mål, riktlinjer och policys utveckla och följa upp verksamheten Genom ett aktivt, nära och kommunikativt ledarskap stödjer, motiverar och inspirerar du omvårdnadspersonalen i deras arbete och skapar förutsättningar för att verksamheten bedrivs med hög kvalitet

Kvalifikationer
Du är en person som ser helheten och som tar ansvar för hela verksamheten. Du kommer att ha många kontaktytor och därmed har du ett stort genuint intresse för människor samt förmågan att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god, i såväl tal som skrift Du bör ha både intresse och erfarenhet av att driva utvecklingsarbete då det är viktigt att verksamheten alltid ligger i framkant. Vi ser gärna att du har idéer om hur dagens teknik kan utnyttjas bättre för att öka kundservicen och minska den administrativa hanteringen. Du behöver vara flexibel eftersom verksamheten i allt större grad ställer krav på att vi förändrar oss. Vi söker dig som har högskoleutbildning med vård- eller beteendeinriktning eller annan högskoleutbildning som bedöms som lämplig. Du har flera års erfarenhet av arbete som chef/ledare. Det är meriterande att ha erfarenhet av att arbeta som chef/ledare inom kommunal verksamhet. För att lyckas i uppdraget som sektionschef behöver du även vara strukturerad och tydlig i ditt ledarskap och ha en god organisatorisk och administrativ förmåga då en del av arbetsuppgifterna kräver detta. Självklart ska du leda dina medarbetare med ett coachande förhållningssätt som inger förtroende och som kan få personer att växa. Är detta ett uppdrag som lockar dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Avdelning Ordinärt boende söker nu en drivande och inspirerande sektionschef för vår omvårdnadspersonal på korttidsenhet Söderkulla 1-2.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga