Malmö stad Kulturförvaltningen · Publicerad 4 feb

Kultursommar är en årlig satsning där kulturförvaltningen har som mål att under sommaren 2019 ta emot cirka 200 praktikanter. Satsningen koordineras av barnkulturenheten och har som intention att inkludera samtliga institutioner och verksamheter inom kulturförvaltningen. Praktikanterna rekryteras via Praktik Malmö (Arbetsmarknad- och socialförvaltningen). Vi söker nu en projektkoordinator för denna viktiga satsning. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Ansvar för att projektets projektmål uppnås inom givna tidsramar. Ansvar för att ta fram kvalitativa praktikplatser, i dialog med med de olika institutionerna och verksamheterna. Ansvar, tillsammans med närmaste chef och HR, för rekrytering av externa handledare. Ansvar för dialog med PraktikMalmö. Ansvar för dialog med kontaktpersoner och handledare. Resurs och stöd till handledare. Ansvar för dialog med praktikanter. Ansvar för central utvärdering.

Kvalifikationer
Du ska ha: - Relevant högskoleexamen (minst 180 hp) eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. - Erfarenhet av arbete i projektform - Ledarerfarenhet - God kunskaper i svenska och engelska Det är meriterande om du har: - Projektledarutbildning. - Erfarenhet av projektledning/samordning. - Erfarenhet av arbete med ungdomar - Erfarenhet av att ha budgetansvar - Ytterligare språkkunskaper, gärna från något av Malmös andra stora språk. - Brett kontaktnät i Malmö

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Vänligen notera att alla ansökningar via Offentliga jobb/Aditro recruit är offentliga handlingar. Malmö stad eftersträvar att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose malmöbornas behov. Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Malmö stad och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Kulturförvaltningen svarar för stadens övergripande planering inom kultursektorn. Den 1 maj 2017 bildades en ny avdelning inom kulturförvaltningen, Kulturhus & Mötesplatser. Avdelningen skapades av de nytillkomna mötesplatserna/allaktivitetshusen tillsammans med kulturförvaltningens enheter i Mazettihuset; Sommarscen/Scenkonstproduktion och Barnkultur. Barnkulturenheten har i uppdrag att ge Malmös barn och unga möjlighet att ta del av ett brett och kvalitativt kulturutbud inom alla konstformer. Enheten erbjuder Malmöbarn i förskola, grundskola och gymnasium kultur på skoltid och har ett långsiktigt strategiskt samarbete med skolförvaltningarna. Inom enhetens ansvarsområden finns bland annat samordning av kulturförvaltningens barn- och ungdomsverksamheter, skolbio, kulturbussar, samt ett pedagogteam med kompetens inom film, drama och rytmik.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga