Malmö stad Serviceförvaltningen · Publicerad 14 mars

Din uppgift som fastighetsförvaltare är ett helhetsansvar för 15 grundskolor omfattande ca 75.000 m2. Du ansvarar för kontakten med kunden och för våra driftentreprenörer samt åtgärder och kontroller kopplat till myndighetskrav. I arbetsuppgifterna ingår också planering och genomförande av underhållsåtgärder och ombyggnader, budget- och prognosarbete, upphandlingar samt utredningar. Din roll och dina arbetsuppgifter täcker både helhet och detaljer. Du kommer att ha dagliga kontakter med kunder, entreprenörer, konsulter och myndighetspersoner. Till din hjälp har du teknik förvaltare, markförvaltare och ekonomisk förvaltare. Malmö Stad är en organisation i utveckling där du får möjlighet att vara mitt i händelsernas centrum. Vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig en bred erfarenhet där ingen dag är den andre lik

Kvalifikationer
Vi letar efter dig som har utbildning från fastighetsföretagarprogrammet eller annan utbildning som prövas likvärdig. Du har flerårig erfarenhet inom fastighets- eller entreprenadområdet I ditt uppdrag förväntas du ta egna initiativ och du trivs med frihet under ansvar. Du behöver ha ett prestigelöst förhållningssätt och trivas med att arbeta tillsammans med andra i en kultur där helheten är större än delarna.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Rekryteringen kan komma att ske löpande. Vikariatet är på ca 15 månader med start juni 2019. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat. Stadsfastigheters 125 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,7 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen 1,8 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra hyresgästers behov av väl fungerande lokaler.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga